Δείτε την Πενέλοπε Φιγιόν να «κρεμάει» τον σύζυγό της: Δεν έχω εργαστεί ποτέ γι' αυτόν

Δείτε την Πενέλοπε Φιγιόν να «κρεμάει» τον σύζυγό της: Δεν έχω εργαστεί ποτέ γι' αυτόν

Σάλος στη Γαλλία από την ομολογία της συζύγου του που ουσιαστικά απδεικνύει πως αν και η οικογένεια πήρε από το δημόσιο περί τα 800.000 ευρώ, επρόκειτο για κανονική αργομισθία

Δείτε την Πενέλοπε Φιγιόν να «κρεμάει» τον σύζυγό της: Δεν έχω εργαστεί ποτέ γι' αυτόν
«Τρέμει» η καρέκλα του Φρανσουά Φιγιόν, πριν καλά καλά προλάβει εκείνος να την... συνηθίσει. Ο υποψήφιος της γαλλικής κεντροδεξιάς για την προεδρία της χώρας δέχεται πυρά από παντού για το Penelope Gate, την υπόθεση που φιλοξενείται στα πρωτοσέλιδα του γαλλικού Τύπου
τις τελευταίες ημέρες και συνοψίζεται ουσιαστικά στο ότι εκείνος, όντας πρωθυπουργός της χώρας, είχε «προσλάβει» στο γραφείο του τόσο τα δύο από τα πέντε παιδιά του, όσο και την σύζυγό του, Πενέλοπε Φιγιόν.

Κλείσιμο
Η Αγγλίδα Πενέλοπε όμως έχει ήδη «κάψει», άθελά της πιθανότατα, τον σύζυγό της: Δεν έχω δουλέψει ποτέ γι' αυτόν, είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή της, αποκαλύπτοντας πως μπορεί να «φαίνεται στα χαρτιά» ως εργαζόμενη - κατακριτέο από μόνο του φυσικά - όμως επρόκειτο για αργομισθία, αφού η ίδια εκείνο το διάστημα δεν εργαζόταν! 

Πρόκειται για μια συνέντευξη του 2007, προς την βρετανική εφημερίδα The Telegraph. «Δεν έχω υπάρξει ουσιαστικά ποτέ βοηθός του ή τίποτα τέτοιο. Δεν ασχολούμαι με την επικοινωνία του» είχε πει τότε. Ερωτηθείσα εάν συζητά με τον σύζυγό της πολιτικά θέματα, απάντησε: «Όταν είμαστε μόνοι μας, όχι». Η σύζυγος του τότε πρωθυπουργού της Γαλλίας είχε φροντίσει, όμως, να συμπληρώσει ότι βοηθούσε τον Φιγιόν πιο άτυπα: «Πήγαινα πάντα μαζί του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας ή όταν ήθελε να μοιράσει φυλλάδια ή άλλα τέτοια πράγματα. Μου αρέσει να είμαι μόνη μου σε ένα πίσω δωμάτιο και να ακούω τι λένε για αυτόν». 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης