«Έλα στη θέση μου»: Το σίριαλ της χρονιάς του ALPHA παίζει πρώτα στο ΘΕΜΑ

«Έλα στη θέση μου»: Το σίριαλ της χρονιάς του ALPHA παίζει πρώτα στο ΘΕΜΑ

Από αυτή την Κυριακή και κάθε Κυριακή, το ΘΕΜΑ σας προσφέρει δύο DVD με τα πέντε επεισόδια της επόμενης εβδομάδας της νέας καθημερινής σειράς του ALPHA, για να τα βλέπετε πριν από όλους, όταν και όποτε θέλετε!

«Έλα στη θέση μου»: Το σίριαλ της χρονιάς του ALPHA παίζει πρώτα στο ΘΕΜΑ
Η νέα κορυφαία καθημερινή σειρά του Αlpha «Έλα στη Θέση μου» έρχεται στο Πρώτο ΘΕΜΑ! 

Αγοράζοντας το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», είτε στην απλή έκδοση (2,00€), είτε στην πλούσια έκδοση με τις προσφορές (4,25€), θα αποκτήσετε τα DVD με τα επόμενα πέντε επεισόδια της απίθανης σειράς που σαρώνει σε τηλεθέαση. Καθίστε λοιπόν αναπαυτικά στο σπίτι σας από την Κυριακή (και κάθε Κυριακή) και δείτε όταν θέλετε και τα 5 επεισόδια της εβδομάδας που ξεκινάει. Έτσι, για ακόμη μία φορά, οι αναγνώστες του Πρώτου Θέματος είναι μπροστά από τις εξελίξεις!

Κλείσιμο
Κόντρα στα συνηθισμένα, δακρύβρεκτα σήριαλ που κυριαρχούσαν στην απογευματινή ζώνη, το «Έλα στη θέση μου» του Alpha έκανε τη μεγάλη ανατροπή: Με γέλιο, με πρωτοτυπία, αλλά και πολύ προσεγμένη παραγωγή, βρήκε τη... θέση του στην κορυφή της τηλεθέασης και αγαπήθηκε από το κοινό.





Τι θα δούμε στα επόμενα πέντε επεισόδια που περιλαμβάνονται στα DVD που προσφέρει το Πρώτο Θέμα;

Οι εξελίξεις τρέχουν στην κωμική σειρά «Έλα στη θέση μου» και οι αναγνώστες του Πρώτου Θέματος θα έχουν την ευκαιρία να τις παρακολουθήσουν πρώτοι! 

Αυτή την Κυριακή λοιπόν 5/2/2017, τόσο στην απλή έκδοση (2,00€) όσο και στην έκδοση με τις προσφορές (4,25€), θα υπάρχει μία πολυτελής κασετίνα με δύο dvd, που θα περιέχουν τα επόμενα 5 επεισόδια της χιουμοριστικής σειράς και που θα προβάλλονται από τον Aplha καθημερινά από τη Δευτέρα 6/2/2017 έως και την Παρασκευή 10/2/2017.



Διαβάστε τις περιλήψεις των επεισοδίων που θα βρείτε αυτή την Κυριακή 5/2 στο ΘΕΜΑ!

Επεισόδιο 86  
Η Αιμιλία έρχεται αντιμέτωπη με τη Φαίη και τον Βλάσση στην εταιρία. Ο Μίμης, με  τη σειρά του, κοντράρεται με τον Ζούβα, προσπαθώντας να  προστατέψει την Ισμήνη από τη συνεργασία τους. Η Αιμιλία συγκαλεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για να σώσει την εταιρία από τα νύχια της Φαίης  και ζητάει την παρουσία του Αχιλλέα. Η Μιράντα ενοχλείται από την επιτυχία του Λεωνίδα με τις  πελάτισσες, ενώ ο Θοδωρής ενοχλείται από τις επιλογές του Λεωνίδα στις προμήθειες  του μαγαζιού. Ο Φώτης προσπαθεί να καταλάβει τι είναι αυτό που  εμποδίζει την Έλλη να τον δει ερωτικά και συμβουλεύεται τον Ζαχαρία. Η Σύλβια προσπαθώντας να ξεπεράσει το στραπάτσο  με το Λεωνίδα, στρέφεται… στον Ζαχαρία! Παράλληλα ο Διάκος απλώνει το παιχνίδι του παντού και εξοργίζει τον Αχιλλέα.  Ο χολωμένος Δαμιανός, καταστρέφει μπροστά στα μάτια της Φαίης, ένα από τα σχέδιά τους και τη φέρνει εκτός εαυτού.



Επεισόδιο 87
Οι δημοσιογράφοι κάνουν στενό μαρκάρισμα στη Φαίη και τον Βλάση οι οποίοι υποφέρουν και τρέχουν να σωθούν. Η Αιμιλία συγκαλεί σύσκεψη του Δ.Σ. με σκοπό να αποτρέψει οποιαδήποτε όρεξη της Φαίης για εισβολή στην εταιρία ενώ την ίδια στιγμή ο Διάκος σχεδιάζει την επόμενη κίνηση του με μόνο στόχο το όφελός του και πως θα βγάλει περισσότερα. Η ταβέρνα του Θοδωρή με διαχειριστές τον Λεωνίδα και τη Μιράντα πάει εξαιρετικά καλά μόνο που η Μιράντα ζηλεύει γιατί ο Λεωνίδας αρέσει περισσότερο από τα φαγητά τους. Η Σύλβια ρίχνει τα δίχτυα της στον έντρομο Ζαχαρία ενώ ο Διάκος τρώει πόρτα από τον Αχιλλέα και πάει στην Αιμιλία που την οποία μάλλον είχε υποτιμήσει..

Επεισόδιο 88
Η Αιμιλία ετοιμάζεται να καλέσει την αστυνομία για να συλλάβουν τον Διάκο, αυτός όμως κρύβει έναν άσσο στο μανίκι του που ξαφνικά αλλάζει όλες τις ισορροπίες. Ο Λεωνίδας προσπαθεί να καταφέρει το ακατόρθωτο και να φέρει κοντά τον Αχιλλέα με τον Βλάση, οι συνέπειες όμως δεν είναι οι επιθυμητές. Ο Μίμης απειλεί την Ισμήνη ότι θα αποκαλύψει τα σχέδιά της στον Φώτη. Η εξουθενωμένη Ρενάτα βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Αιμιλίας και ο Δαμιανός αποφασίζει να διαπραγματευτεί με τη Φαίη. Με ποιο σατανικό κόλπο θα καταφέρει η Φαίη να ξεφύγει από τον Βλάση προκειμένου να συναντηθεί με τον Δαμιανό; Ποιος θα βγει νικητής από αυτή τη συνάντηση; Τι θα προσπαθήσει να κερδίσει ο Αχιλλέας από τον Διάκο;



Επεισόδιο 89
Η νυχτερινή εισβολή του Αχιλλέα στο δωμάτιο της Ρενάτας προκαλεί μεγάλες εντάσεις. Το ίδιο και η ξαφνική επίσκεψη της Έλλης στο σπίτι του Δαμιανού, την ώρα που είναι εκεί η Φαίη. Και ενώ ο Βλάσης κοιμάται του καλού καιρού, οι εξελίξεις τρέχουν: Η Φαίη μαθαίνει για την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου και ο μυστηριώδης Διάκος Παπασταύρου «χοντραίνει» το παιχνίδι και με την Αιμιλία και με τον Αχιλλέα, ο οποίος αποφασίζει να στήσει ένα κόλπο για να περάσει στην αντεπίθεση. Εν τω μεταξύ, η Φαίη κάνει ένα τραγικό λάθος που μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα εξαιτίας… ενός εσώρουχου, ενώ ο Μίμης ετοιμάζει το δικό του επικίνδυνο σχέδιο για να κερδίσει την Ισμήνη.

Επεισόδιο 90
Ο Βλάσης περνάει ένα δύσκολο πρωινό. Καθώς προσπαθεί να ξεδιαλύνει το πώς βρέθηκε το κορμάκι της Φαίης μέσα στο συρτάρι του Δαμιανού, έρχεται και η Αιμιλία να δυναμιτίσει την κατάσταση,  αποδοκιμάζοντας τη Φαίη και τις επιλογές του. Σε δύσκολη θέση βρίσκεται και η Ρενάτα όμως, γιατί ενώ  κατηγορεί  τον Αχιλλέα στην Ισμήνη, εκείνη  τη συμβουλεύει να πάψει να κοροϊδεύει τον εαυτό της και να δεχτεί ότι αισθάνεται κάτι για τον  Αχιλλέα. Στο μεταξύ, το κόλπο που στήνει ο Μίμης για να τρομάξει την Ισμήνη, ξεφεύγει δυστυχώς από τον έλεγχό του.

ΚΑΙ στην απλή έκδοση (2,00 ευρώ)
ΚΑΙ στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)


Μην τo χάσετε!






(Ισχύει και στην απλή έκδοση (2,00€) και στην έκδοση με τις προσφορές (4,25€)



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης