Φέργκιουσον: Αλλος ένας νεκρός από πυρά αστυνομικών

Φέργκιουσον: Αλλος ένας νεκρός από πυρά αστυνομικών

Πρόκειται για έναν 23χρονο αφροαμερικανό ο οποίος ήταν οπλισμένος δεν υπάκουσε στις εντολές των αστυνομικών

Φέργκιουσον: Αλλος ένας νεκρός από πυρά αστυνομικών
Αναστάτωση επικρατεί ξανά στην περιοχή Φέργκιουσον, στο Μιζούρι των ΗΠΑ, έπειτα από ένα άλλο αιματηρό περιστατικό που έλαβε χώρα την Τρίτη και είχε ως αποτέλεσμα των θάνατο ενός άντρα από τα πυρά δύο αστυνομικών.

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, το θύμα έπεσε νεκρό περίπου 6 χιλιόμετρα από το σημείο όπου το προηγούμενο Σάββατο σκοτώθηκε ο 18χρονος αφροαμερικανός Μάικλ Μπράουν, ενώ φέρεται να ήταν οπλισμένο με μαχαίρι.

Το CNN μετέδωσε πρόκειται για έναν 23χρονο αφροαμερικανό ο οποίος ήταν οπλισμένος δεν υπάκουσε στις εντολές των αστυνομικών να σταματήσει να τους πλησιάζει, ενώ ο επικεφαλής της αστυνομίας στο Σέντ Λούις Σαμ Ντότσον είπε πως ο ύποπτος φερόταν παράξενα.

Όταν οι αστυνομικοί τον πλησίασαν, εκείνος κατευθύνθηκε προς το μέρος τους και έβγαλε ένα μαχαίρι και φώναξε: «Σκοτώστε με».

«Οι αστυνομικοί του ζήτησαν επανειλημμένα να σταματήσει και να πετάξει στο μαχαίρι. Ωστόσο συνέχισε να κινείται προς το μέρος του και έφτασε μόλις λίγα μέτρα από τον έναν αστυνομικό. Τότε και οι δύο αστυνομικοί άνοιξαν πυρ εναντίον του», δήλωσε ο Ντότσον.ο Ντότσον.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης