ΗΠΑ: Αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας στο Φέργκιουσον

ΗΠΑ: Αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας στο Φέργκιουσον

Μετά την εντολή που δόθηκε στην εθνοφρουρά να επιβάλει την τάξη στην περιοχή και να σταματήσει το χάος που προκλήθηκε από τα βίαια επεισόδια, μετά τη δολοφονία 18χρονου Αφροαμερικανού από αστυνομικό

ΗΠΑ: Αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας στο Φέργκιουσον
Δεν θα ισχύσει τη Δευτέρα η απαγόρευση κυκλοφορίας στο Φέργκιουσον του Σεντ Λιούις, μετά την άφιξη της Εθνοφρουράς στην περιοχή, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης του Μιζούρι, Τζέι Νίξον.

«Δεν θα χρησιμοποιήσουμε την απαγόρευση κυκλοφορίας απόψε» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, λίγες ώρες αφότου ανέθεσε στην Εθνοφρουρά του Μιζούρι να αποκαταστήσει την τάξη στο Φέργκιουσον και σε μια προσπάθεια να σταματήσουν τα βίαια επεισόδια που συγκλονίζουν την περιοχή, μετά τη δολοφονία του Μάικλ Μπράουν.

Κλείσιμο
Οι άνδρες της Εθνοφρουράς, σύμφωνα με τον κυβερνήτη, θα τεθούν υπό τις διαταγές της υπηρεσίας Αστυνόμευσης των Αυτοκινητοδρόμων της Πολιτείας.

Οι εντολές που θα έχουν θα είναι «περιορισμένες» και θα αφορούν κυρίως την προστασία του κτιρίου όπου στεγάζεται το γενικό επιτελείο της αστυνομίας, το οποίο έγινε «στόχος συντονισμένης επίθεσης» τη νύχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης