Ουαλία: Νεαρός κληρονόμος περιουσίας άνω των 250 εκατ. ευρώ διώκεται για τον φόνο του κολλητού του

Ουαλία: Νεαρός κληρονόμος περιουσίας άνω των 250 εκατ. ευρώ διώκεται για τον φόνο του κολλητού του

O 23χρονος Γουίλιαμ Μπους βρέθηκε τραυματισμένος θανάσιμα σε ένα πάρκινγκ στο Κάρντιφ το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων

thomas
Ο 23χρονος που συνελήφθη για τον φόνο ενός νεαρού άνδρα ονόματι Γουίλιαμ Μπους, ο οποίος βρέθηκε τραυματισμένος θανάσιμα σε ένα πάρκινγκ στο Κάρντιφ την παραμονή των Χριστουγέννων, είναι ο εγγονός του Σερ Γκίλμπερτ Στάνλεϊ Τόμας, ενός Ουαλού μεγιστάνα με περιουσία που ξεπερνά τα 250 εκατομμύρια ευρώ.

Τα παραπάνω αποκαλύπτει σε σημερινό της άρθρο η Daily Mail, επισημαίνοντας ότι ο φερόμενος θύτης με το θύμα ήταν συγκάτοικοι και κολλητοί φίλοι, ενώ είχαν σπουδάσει και μαζί στο ίδιο ιδιωτικό σχολείο στη συνοικία Λάνταφ της ουαλικής πρωτεύουσας.

dt_1
Ο συλληφθείς, Ντίλαν Τόμας


Κλείσιμο
Μετά την αποφοίτησή τους από το σχολείο, ο 23χρονος Μπους και ο συνομήλικός του, Ντίλαν Τόμας, μετακόμισαν μαζί σε ένα πολυτελές σπίτι που άνηκε από κοινού στον παππού του τελευταίου και τον θρύλο του ουαλικού ράγκμπι, Σερ Γκάρεθ Έντουαρντς.


Ο πολυεκατομμυριούχος Σερ Στάνλεϊ Τόμας, 82 ετών σήμερα, χρίστηκε ιππότης το 2006 για το έργο του στον τομέα των επιχειρήσεων. Η αυτοκρατορία με επιχειρήσεις που έστησε μαζί με τον αδελφό του περιλάμβανε την εταιρεία Peter's Pies, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο Ηνωμένο Βασίλειο.


sir_stanley
Ο πολυεκατομμυριούχος Σερ Στάνλεϊ Τόμας


Ο Γουίλιαμ Μπους βρέθηκε μαχαιρωμένος σε χώρο στάθμευσης κοντά στον Καθεδρικό Ναό του Λάνταφ γύρω στις 23.30 το βράδυ της 24ης Δεκεμβρίου. Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση ούτε πώς οι Αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψη του συγκατοίκου και στενού του φίλου. Η οικογένεια του αδικοχαμένου 23χρονου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητούσε από δημοσιογράφους να σεβαστούν το πένθος της. «Ο πολυαγαπημένος μας Γουιλ χάθηκε από κοντά μας με πολύ σκληρό και απερίγραπτο τρόπο. Ήταν εξαιρετικά πιστός, αφοσιωμένος και τρυφερός γιος, αδελφός και φίλος. Είμασε συντετριμμένη με τον χαμό του», ανέφερε η δήλωση των συγγενών του 23χρονου.

wb_1
Ο Γουίλιαμ Μπους



Ειδήσεις σήμερα:

Στο βαρύ παρελθόν του Ζαμπούνη οι έρευνες για τη δολοφονία του - Οι εκτελεστές έριξαν, γέμισαν και ξαναέριξαν σε 28''

Τα παράδοξα του καιρού: Η εβδομάδα ξεκινά με θερμή εισβολή από Αλγερία και κλείνει με σκανδιναβικό ψύχος και χιόνια

Ποια είναι η νέα σειρά του Netflix που βασίζεται σε μία τραγική αληθινή ιστορία και έχει κερδίσει τους θεατές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης