Ο ασθενής αντιμετώπιζε και άλλα προβλήματα υγείας.
Συνολικά, τα κρούσματα στο Βέλγιο έχουν φθάσει τα 706.
Ωστόσο, σύμφωνα με το ινστιτούτο υγείας Sciensano, ο αριθμός των κρουσμάτων μοιάζει να μειώνεται. Το πιο πρόσφατο επιβεβαιωμένο κρούσμα καταγράφηκε την 23η Αυγούστου.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε χθες ότι από τον Μάιο, έχουν καταγραφεί πάνω από 50.000 κρούσματα της ασθένειας αυτής —κυρίως στη βόρεια Αμερική και στην Ευρώπη— και 16 θάνατοι.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.