Νικόλ Σάναχαν: Ποια είναι η γυναίκα που κατέστρεψε τη φιλία του Έλον Μασκ με τον συνιδρυτή της Google

Νικόλ Σάναχαν: Ποια είναι η γυναίκα που κατέστρεψε τη φιλία του Έλον Μασκ με τον συνιδρυτή της Google

Η 37χρονη Νικόλ φέρεται να είχε μια... περιπετειούλα με τον Μασκ στην «Art Basel», μια πολυήμερη εκδήλωση τέχνης στο Μαϊάμι - Διαψεύδει ο Νοτιοαφρικανός πάμπλουτος επιχειρηματίας

elon_brin_art
Στη δίνη σκανδάλου που συγκλονίζει τη Σίλικον Βάλει βρέθηκε η 37χρονη Νικόλ Σάναχαν, η οποία, αν και ήταν παντρεμένη με τον συνιδρυτή της Google, Σεργκέι Μπριν, φέρεται να υπέκυψε στην γοητεία του φίλου του, «Mr Tesla», Έλον Μασκ.

Από την πλευρά του, πάντως, ο Νοτιοαφρικανός πάμπλουτος επιχειρηματίας ισχυρίζεται ότι ουδέποτε είχε ερωτική σχέση με τη Νικόλ κι ότι όλα αυτά είναι βλακείες αφού έχει αιώνες να κάνει σεξ.

_methode_times_prod_web_bin_50fd09ba-f14a-11ec-beb3-8cbcdd742a95
H Νικόλ Σάναχαν με τον συνιδρυτή της Google, Σεργκέι Μπριν


Η Νικόλ φέρεται να είχε μια ...περιπετειούλα με τον Μασκ στην «Art Basel», μια πολυήμερη εκδήλωση τέχνης στο Μαϊάμι, τον Δεκέμβριο του 2021 γεγονός που οδήγησε τον σύζυγό της, συνιδρυτή της Google, να της δώσει τα παπούτσια στο χέρι υποβάλλοντας αίτηση διαζυγίου τον Ιανουάριο.

elon123
Κλείσιμο


Ο Μπριν, η περιουσία του οποίου εκτιμάται στα 95 δισεκατομμύρια δολάρια, επικαλέστηκε «αγεφύρωτες διαφορές» ως αιτία του διαζυγίου του με τη Σάναχαν , ωστόσο, η εφημερίδα «Wall Street Journal» ανέφερε σε χθεσινό της δημοσίευμα ότι η ερωτική περιπέτεια του Μασκ με τη Νικόλ ήταν αυτή που έβαλε την «ταφόπλακα» στο γάμο του ζευγαριού.

Σύμφωνα, πάντως, με πηγές που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η Νικόλ ζητάει 1 εκατομμύριο δολάρια από τον πρώην σύζυγό της, περισσότερα από αυτά που συμφώνησε στο προγαμιαίο συμβόλαιο .

Η 37χρονη Σάναχαν έχει περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια κι έχει μάθει να είναι απαιτητική πρώτα από τον εαυτό της κι ύστερα από τους άλλους.

Μεγάλωσε σε μια φτωχή οικογένεια στο Σαν Φρανσίσκο προτού γίνει δικηγόρος και γνωρίσει μερικούς από τους πλουσιότερους άνδρες του κόσμου.

Ως παιδί, ζούσε με κουπόνια φαγητού και προσπαθούσε να βοηθήσει οικονομικά τους δύο άνεργους γονείς της.

Από τότε, έδωσε μεγάλο αγώνα για να σταθεί στα πόδια της και να σπουδάσει δικηγόρος.

the-wall-street-journal-reported-this-weekend


«Ο πατέρας μου διαγνώστηκε με διπολική σχιζοφρένεια και η μητέρα μου, κινεζικής καταγωγής, πάλευε να τα βγάλει πέρα ως μετανάστρια στις ΗΠΑ», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Modern Luxury Magazine» αναφερόμενη στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην παιδική ηλικία και πώς αυτές την οδήγησαν στο να είναι σήμερα μια επιτυχημένη επιχειρηματίας.

«Όταν ήμουν παιδί, έπρεπε πραγματικά να ανακαλύψω πώς δουλεύει ο κόσμος, από μόνη μου. Είχα δύο άνεργους γονείς για το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής μου ηλικίας, οπότε, όχι μόνο δεν υπήρχαν χρήματα, αλλά σχεδόν καμία γονική καθοδήγηση και όπως μπορείτε να φανταστείτε με έναν ψυχικά άρρωστο πατέρα η κατάσταση ήταν χαώδης και τρομακτική», υποστήριζε η Σάναχαν .

Εργάστηκε ως σερβιτόρα στην τρυφερή ηλικία των 12 ετών και χρησιμοποιώντας το Διαδίκτυο, έκανε αιτήσεις για κολέγιο και διάφορες δουλειές.

Το 2003, ξεκίνησε τη φοίτησή της στο Πανεπιστήμιο Puget Sound, από όπου πήρε πτυχίο Bachelor of Arts στα Οικονομικά.

Στη συνέχεια, συνέχισε να σπουδάζει για το εμπόριο πνευματικής ιδιοκτησίας και το κινεζικό δίκαιο στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης το 2013, προτού ξεκινήσει τη Νομική στο Πανεπιστήμιο της Σάντα Κλάρα.

Σε ηλικία 20 ετών, αναφέρει το περιοδικό «Modern Luxury», βρήκε δουλειά στην εταιρεία «RPX Corporation», ως ειδικός σε θέματα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, αλλά παραιτήθηκε μετά από μόλις 10 μήνες, αφού δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση.

Στη συνέχεια εμφάνισε σοβαρή κατάθλιψη, εγκατέλειψε εντελώς τη Νομική και μετακόμισε για λίγο καιρό στη θεία της.
Αφού κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια της, ίδρυσε τη δική της εταιρεία διαχείρισης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας με τεχνητή νοημοσύνη, την «ClearAccessIP», την οποία πούλησε πριν από ένα χρόνο.

Έκτοτε αφιερώνει τον χρόνο της στην Bia-Echo, μια επενδυτική εταιρεία που ίδρυσε και η οποία διοχετεύει χρήματα σε οργανώσεις που υποστηρίζουν την αναπαραγωγική μακροζωία και ισότητα, τη μεταρρύθμιση της ποινικής δικαιοσύνης και τη διατήρηση ενός υγιούς και βιώσιμου πλανήτη, σύμφωνα με τον ιστότοπό της.

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς σκοτώθηκε ο 21χρονος στα Σπάτα - Πλησίασε τον έλικα και διαμελίστηκε

Κρας τεστ για το «ψαλίδι» 15% στο αέριο - Εξαιρέσεις ψάχνει η Κομισιόν, τι προτείνει η Αθήνα

Συμφωνία των κρατών-μελών της ΕΕ για το σχέδιο έκτακτης ανάγκης όσον αφορά το φυσικό αέριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης