Ο Έλον Μασκ ζήτησε συγχώρεση από τον συνιδρυτή της Google για την υποτιθέμενη σχέση με τη σύζυγό του

Ο Έλον Μασκ ζήτησε συγχώρεση από τον συνιδρυτή της Google για την υποτιθέμενη σχέση με τη σύζυγό του

Ο παράνομος δεσμός φέρεται να έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2021 στο Art Basel στο Μαϊάμι, όταν ο Μασκ και η τραγουδίστρια Grimes με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, χώρισαν

elon_serguei_brin_art
Ο Έλον Μασκ ζήτησε συγχώρεση από τον συνιδρυτή της Google, Σεργκέι Μπριν, επειδή υπήρξε το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του με τη σύζυγό του Νικόλ Σάναχαν, σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα

Ο επικεφαλής τεχνολογικής ανάπτυξης για την εταιρεία διαστημικής τεχνολογίας SpaceX και ο γενικός Διευθυντής της Tesla ζήτησε συγγνώμη από τον επί χρόνια φίλο του σε ένα πάρτι νωρίτερα φέτος, όπως αποκάλυψαν πηγές στην Wall Street Journal.

Ο Σεργκέι Μπριν φάνηκε να δέχεται τη συγγνώμη του 51χρονου δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, αλλά εξακολουθεί να μην έχει επαφές μαζί του.

Η σχέση του Μασκ με την σύζυγο του συνιδρυτή της Google φέρεται να είναι ο λόγος για το διαζύγιο ανάμεσα στον Μπριν και τη Νικόλ Σάναχαν. Βάσει των καταθέσεων στο δικαστήριο, οι δύο πλευρές επικαλούνται «ασυμβίβαστες διαφορές» ως λόγο για τον χωρισμό, με τα αρχεία να υποβάλλονται λίγες εβδομάδες αφότου ο Μπριν έμαθε για την παράνομη σχέση, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Ο παράνομος δεσμός φέρεται να έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2021 στο Art Basel στο Μαϊάμι, όταν ο Μασκ και η τραγουδίστρια Grimes με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, χώρισαν.

Ο γάμος του Μπριν και της Σάναχαν ήταν επίσης τεταμένος εκείνη την εποχή λόγω προβλημάτων που σχετίζονται με τις διακοπές λειτουργίας της πανδημίας COVID-19 και τη φροντίδα της κόρης τους, είπαν στη Journal άνθρωποι που γνωρίζουν τη σχέση.

Κλείσιμο
Η Σάναχαν φέρεται να ζητά περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια από τον Μπριν, η περιουσία του οποίου είναι περίπου 90 δισεκατομμύρια δολάρια, και το ζευγάρι βρίσκεται σε διαδικασίες διαζυγίου, ωστόσο οι δυο πλευρές δεν έχουν καταφέρει ακόμα να συνάψουν συμφωνία, με την πλευρά του Μπριν να λέει ότι η Σάναχαν θέλει πολύ περισσότερα από όσα απαιτεί μια προγαμιαία συμφωνία και η πλευρά της Σανανάν να λέει ότι υπέγραψε το σύμφωνο υπό πίεση ενώ ήταν έγκυος.

Ο Μπριν, ο έβδομος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο με αξία περίπου 93 δισεκατομμυρίων δολαρίων, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Ιανουάριο, σηματοδοτώντας την αρχή ενός από τους πιο ακριβούς χωρισμούς στην ιστορία της Silicon Valley.

Η υπόθεση έφερε απότομα τέλος στην πολύχρονη φιλία του Έλον και του Σεργκέι. Το 2008, ο Σεργκέι έδωσε 500.000 δολάρια για χρηματοδότηση της Tesla, στο απόγειο της οικονομικής κρίσης.


Ειδήσεις σήμερα:

Φυσικό αέριο: Αλλαγές στα τιμολόγια ρεύματος μετά το «ράλι» – Πότε ανακοινώνονται οι νέες χρεώσεις

Παγίδα θανάτου για την 41χρονη μητέρα στην Κεφαλονιά οι ζημιές στο οδικό δίκτυο από τους σεισμούς του 2014

Ξεκίνησε καύσωνας «διαρκείας» - Κυριακή και Δευτέρα οι πιο «καυτές» ημέρες, πού θα δούμε 40άρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης