ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν υποστηρίζει ότι η ύφεση «δεν είναι αναπόφευκτη»
Η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ (Fed) ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη αύξηση των επιτοκίων της από το 1994, εν μέσω προβλέψεων για επιβράδυνση της οικονομικής ανάπτυξης
Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι η ύφεση «δεν είναι αναπόφευκτη» και εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να καταπολεμήσουν τον πληθωρισμό, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο αποσπάσματα της συνέντευξης που παραχώρησε ο αμερικανός πρόεδρος στο Associated Press.
«Κατ’ αρχάς, δεν είναι αναπόφευκτη», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, αναφερόμενος στην πιθανότητα ύφεσης της αμερικανικής οικονομίας, συμπληρώνοντας: «Κατά δεύτερον, είμαστε σε ισχυρότερη θέση από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο να καταπολεμήσουμε αυτόν τον πληθωρισμό».
Την Τετάρτη, η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ (Fed) ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη αύξηση των επιτοκίων της από το 1994, εν μέσω προβλέψεων για επιβράδυνση της οικονομικής ανάπτυξης.
Οι σύγχρονοι μηχανισμοί ωρίμανσης ιδεών, που μειώνουν το ρίσκο, επιταχύνουν την εφαρμογή και βοηθούν τις πόλεις να λαμβάνουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.