ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν υποστηρίζει ότι η ύφεση «δεν είναι αναπόφευκτη»

ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν υποστηρίζει ότι η ύφεση «δεν είναι αναπόφευκτη»

Η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ (Fed) ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη αύξηση των επιτοκίων της από το 1994, εν μέσω προβλέψεων για επιβράδυνση της οικονομικής ανάπτυξης

biden_guns
Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι η ύφεση «δεν είναι αναπόφευκτη» και εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να καταπολεμήσουν τον πληθωρισμό, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο αποσπάσματα της συνέντευξης που παραχώρησε ο αμερικανός πρόεδρος στο Associated Press.

«Κατ’ αρχάς, δεν είναι αναπόφευκτη», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, αναφερόμενος στην πιθανότητα ύφεσης της αμερικανικής οικονομίας, συμπληρώνοντας: «Κατά δεύτερον, είμαστε σε ισχυρότερη θέση από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο να καταπολεμήσουμε αυτόν τον πληθωρισμό».

Την Τετάρτη, η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ (Fed) ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη αύξηση των επιτοκίων της από το 1994, εν μέσω προβλέψεων για επιβράδυνση της οικονομικής ανάπτυξης.



Ειδήσεις σήμερα

Power Pass: Ανοίγει την Παρασκευή η πλατφόρμα για το επίδομα ρεύματος - Ποιοι είναι δικαιούχοι και τι ποσά θα εισπράξουν

Θεία της 22χρονης αθλήτριας στίβου που πέθανε ξαφνικά στην Κομοτηνή: «Δεν ήταν εμβολιασμένη»

Θεσσαλονίκη: Διαμέρισμα-«υγειονομική βόμβα» - 16 σκυλιά σε άθλιες συνθήκες υγιεινής - Συνελήφθη 60χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης