Σοβαρό τροχαίο για τον Τάιγκερ Γουντς - Χειρουργείται στο πόδι

Σοβαρό τροχαίο για τον Τάιγκερ Γουντς - Χειρουργείται στο πόδι

Φωτογραφίες από το διαλυμένο όχημα του διάσημου γκόλφερ - Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου ο θρύλος του γκολφ - Φέρει σοβαρά τραύματα στο πόδι

tiger-stare
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε, πριν από λίγες ημέρες, εκτάκτως, ο θρύλος του γκολφ Τάιγκερ Γουντς, ύστερα από τροχαίο ατύχημα, στο Λος Άντζελες.



Όπως έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό, υποφέρει από σοβαρά τραύματα στο πόδι. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο Γουντς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί σε δέντρα και το όχημά του να διαλυθεί.

Κλείσιμο
woods


Ο παίκτης του γκολφ υποβάλλεται μετά τον τραυματισμό, αυτήν την ώρα, σε χειρουργική επέμβαση, με την κατάστασή του να κρίνεται σοβαρή.

Ο 45χρονος Γουντς, το Σαββατοκύριακο, οπότε και σημειώθηκε το ατύχημα, βρισκόταν στην Καλιφόρνια για τους αγώνες The Genesis Invitational, τους οποίους και διοργάνωνε.

Τη Δευτέρα, εικόνες, που διέρρευσαν στα κοινωνικά δίκτυα, τον έδειχναν χαμογελαστό, αλλά με την κίνησή του σαφώς πιο περιορισμένη.

Ο Γουντς αγωνίστηκε την τελευταία φορά μαζί με τον γιο του στο Πρωτάθλημα PNC, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 20 Δεκεμβρίου στο Ορλάντο.

Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε μικροδυσκεκτομή, η πέμπτη επέμβαση στην οποία υποβάλλεται στην πλάτη, από την σπονδυλική σύνταξη το 2017.

Ειδήσεις σήμερα 

Κορωνοϊός: Πιο βαθιά στο «κόκκινο» η Αττική - «Κλειδώνει» η παράταση του lockdown 

Υπόθεση Λιγνάδη: Σφοδρή σύγκρουση δικηγόρων - Νέες αποκαλύψεις προανήγγειλε ο συνήγορος του μηνυτή 

Ποια είναι η επικίνδυνη τρίτη σύζυγος του «Ελ Τσάπο» που συνελήφθη στην Ουάσιγκτον 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης