Κορωνοϊός: Θετικός ο Χουάν Κάρλος, πρωταθλητής Ευρώπης με την Μπαρτσελόνα

Κορωνοϊός: Θετικός ο Χουάν Κάρλος, πρωταθλητής Ευρώπης με την Μπαρτσελόνα

Θετικός στον κορωνοϊό ο Χουάν Κάρλος, αριστερό μπακ της «Ντριμ Τιμ» του Γιόχαν Κρόιφ που το 1992 κατέκτησε το πρώτο Κύπελλο Πρωταθλητριών στην ιστορία της Μπαρτσελόνα

ΧΟΥΑΝ_ΚΑΡΛΟΣ
Είναι, ενδεχομένως, ο λιγότερο γνωστός από την περίφημη «Ντριμ Τιμ» του Γιόχαν Κρόιφ, όπως είχαν ονομάσει τα ισπανικά ΜΜΕ την Μπαρτσελόνα που είχε προπονητή τον ιπτάμενο Ολλανδό, στις αρχές της δεκαετίας του '90.

Ο Χουάν Κάρλος Ροδρίγεθ, όμως, μπορεί να υπερηφανεύεται πως ήταν το βασικό αριστερό μπακ εκείνης της σπουδαίας ομάδας, με την οποία κατέκτησε το 1992 το πρώτο Κύπελλο Πρωταθλητριών στην ιστορία του συλλόγου.

Στα 55 του χρόνια, ο άλλοτε αμυντικός των Βαγιαδολίδ, Ατλέτικο και Βαλένθια, δίνει έναν ακόμα, διαφορετικό αυτή την φορά αγώνα, αφού έχει προσβληθεί από κορωνοϊό, όπως άλλωστε και η γυναίκα με την κόρη του, αν και η τελευταία βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες από τον Ιανουάριο.

«Είμαι καλά, κάποιες μέρες είχα πυρετό, βήχα ή μυϊκούς πόνους, αλλά τώρα το μοναδικό που νιώθω είναι ότι το φαγητό δεν έχει καμία γεύση και δεν μπορώ να απολαύσω ένα ποτήρι κρασί» εξηγεί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έκανε αυτή την αναφορά επειδή, από την εποχή που κρέμασε τα παπούτσια του, ασχολείται με την παραγωγή κρασιού.

«Πολύς κόσμος θα το έχει περάσει χωρίς καν να το ξέρει. Ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών» συμπληρώνει ο Χουάν Κάρλος, ο οποίος δεν έκανε το τεστ, αλλά οι γιατροί προχώρησαν σε αυτό το συμπέρασμα, εξαιτίας των συμπτωμάτων του ιού Covid-19 που παρουσίασε.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Ασθενής στο Θριάσιο ανάρρωσε αφού προσβλήθηκε και από γρίπη και από πνευμονία

Κορωνοϊός: Η «Ίμπιζα των Άλπεων», Ισγκλ, εστία της πανδημίας στην Ευρώπη


Κορωνοϊός: Κινέζος νοσούσε επί... 49 ημέρες!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης