Κορακάκη: Αγωνιστικά δίκαιο είναι να αναβληθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες λόγω κορωνοϊού

Κορακάκη: Αγωνιστικά δίκαιο είναι να αναβληθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες λόγω κορωνοϊού

Στις προτροπές που έχουν λάβει οι αθλητές από τη ΔΟΕ να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακού Αγώνες αναφέρθηκε η Άννα Κορακάκη, εκφράζοντας την ανησυχία της

korakaki-lampadidromia
Δίκαιη χαρακτήρισε την πιθανότητα να αναβληθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο η Άννα Κορακάκη.

Η Ολυμπιονίκης της σκοποβολής αναφέρθηκε στον κίνδυνο που υπάρχει να υπάρξει κρούσμα στο ολυμπιακό χωριό, όπου θα βρίσκεται χιλιάδες κόσμος από όλο τον κόσμο και εξέφρασε την ανησυχία της για το αγωνιστικό σκέλος.

«Δεν έχω ενημέρωση τι θα γίνει με τους Ολυμπιακούς, η ΔΟΕ ξεκαθάρισε πως με προτρέπει να συνεχίσουμε την προετοιμασίας μας γιατί θα γίνουν κανονικά οι Ολυμπιακοί αγώνες. Δεν είναι μόνο οι αθλητές που έχουν προκριθεί για το Τόκιο, είναι κάποιοι που δεν έχουν προκριθεί γιατί δεν έχουν γίνει τα προολυμπιακά τουρνουά. Είναι πάρα πολλά τα θέματα για τους ολυμπιακούς αγώνες», σχολίασε μεταξύ άλλων στο Metropolis 95,5 και συνέχισε:

«Είναι αγωνιστικά δίκαιο να πάρουν μια αναβολή οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Το πρόβλημα είναι το τώρα γιατί ο ένας μήνας που μένουμε μέσα, οι Ολυμπιακοί είναι σε 4 μήνες και μπορεί τότε να έχει λυθεί το θέμα αλλά το πρόβλημα είναι το τώρα. Η ΔΟΕ επιμένει να συνεχίσουμε κανονικά αλλά πως θα γίνει αυτό όταν έχουμε βγει από την κανονικότητά μας; Οι Ρώσοι σκοπευτές της εθνικής ομάδας βρίσκονται σε ένα προπονητικό κέντρο και κάνουν προετοιμασία παρά την καραντίνα. Εγώ θέτω το ερώτημα τι θα γίνει αν υπάρξει κρούσμα μέσα στο Ολυμπιακό Χωριό, θα είμαστε 12.000 άτομα από όλο τον κόσμο».

Διαβάστε επίσης:

Στεφανίδη για κορωνοϊό: Ας αποτελέσει η σημερινή μέρα αχτίδα ελπίδας και αλληλεγγύης

Κορωνοϊός-Ολυμπιακοί Αγώνες: «Καταννοούμε τις αντιδράσεις, αλλά είναι μια πρωτοφανής κατάσταση»

Κορωνοϊός-Αθλητισμός: Euro… off, αγωνία για πρωταθλήματα, Champions & Europa League – Όλα ανοικτά για Ολυμπιακούς Αγώνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης