Κορωνοϊός - Ολυμπιακοί Αγώνες: «Δεν έχουν νόημα αν άλλες χώρες δεν μπορούν να στείλουν αθλητές» λέει ο Ιάπωνας ΥΠΟΙΚ
«Είναι επιθυμητό να διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες σε ένα περιβάλλον όπου όλοι αισθάνονται ασφαλείς και ευτυχείς» ανέφερε ο Τάρο Άσο
Ακόμα κι αν η Ιαπωνία καταφέρει να ελέγχει την έκρηξη της εξάπλωσης του κορωνοϊού, οι Ολυμπιακοί Αγώνες «δεν θα είχαν νόημα» εάν άλλες χώρες δεν μπορούν να στείλουν τους αθλητές τους, δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Τάρο Άσο.
Μιλώντας στο κοινοβούλιο, ο Άσο, ο οποίος είναι επίσης υπουργός Οικονομικών της Ιαπωνίας, δήλωσε: «Όπως είπε ο πρωθυπουργός, είναι επιθυμητό να διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες σε ένα περιβάλλον όπου όλοι αισθάνονται ασφαλείς και ευτυχείς. Αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αποφασίσει μόνη της η Ιαπωνία».
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.