Κάρι και Τόμπσον έπαιξαν «πέτρα, μολύβι, ψαλίδι, χαρτί» για χάρη του Ιγκουοντάλα
Οι δύο άσοι τωνΓουόριορς το έριξαν στα παιχνίδια και έπαιξαν «πέτρα, μολύβι, ψαλίδι, χαρτί» για το ποιος θα παρουσίαζε τον Αντρέ Ιγκουοντάλα στην επιστροφή του στο Σαν Φρανσίσκο
Ο Στεφ Κάρι και ο Κλέι Τόμπσον λατρεύουν τον Αντρέ Ιγκουοντάλα, χάρηκαν που τον είδαν ξανά έστω κι ως αντίπαλο, αλλά αμφότεροι αισθάνονταν άβολα για να τον παρουσιάσουν.
Οι δύο παίκτες αποφάσισαν να παίξουν «πέτρα, μολύβι, ψαλίδι, χαρτί» με τον Κάρι να κερδίζει και τον Τόμπσον να σηκώνεται και να παίρνει το μικρόφωνο για το καλοσώρισμα του Ιγκουοντάλα.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα