Βραβεία ΠΣΑΤ: Πήραν από κοινού το βραβείο Fair Play Ολυμπιακός κι ΑΕΚ

Βραβεία ΠΣΑΤ: Πήραν από κοινού το βραβείο Fair Play Ολυμπιακός κι ΑΕΚ

Ο ΠΣΑΤ βράβευσε με βραβείο Fair Play την ΠΑΕ Ολυμπιακός και την ΠΑΕ ΑΕΚ, για την κίνησή τους στο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων να μπουν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων συνοδευόμενοι από τις δύο φιλάθλους των ομάδων με σοβαρά προβλήματα υγείας

4977767
Μια κίνηση που είχε συγκινήσει είχε γίνει στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, όταν οι Πειραιώτες και η Ένωση, συμφώνησαν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να κάνουν την είσοδό τους στο γήπεδο συνοδευόμενοι από την Μυρτώ και την Τόνια. Δυο φιλάθλους των δύο ομάδων με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η κίνηση αυτή τιμήθηκε στα βραβεία του ΠΣΑΤ την Δευτέρα, με το βραβείο Fair Play. Μάλιστα, εκτός από τις δύο φιλάθλους που συγκίνησαν όλη την φίλαθλη Ελλάδα, βραβείο γι' αυτή την πρωτοβουλία πήραν και οι Υπεύθυνοι Επικοινωνίας των δύο ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς και Ανδρέας Δημάτος.

Ο Ανδρέας Δημάτος, είπε: «Εξοχότατε κύριε πρόεδρε της ελληνικής Δημοκρατίας, αξιότιμοι υπουργοί, αγαπητέ πρόεδρε του ΠΣΑΤ, αγαπητοί συνάδελφοι.

Καταρχήν να συγχαρούμε όσους θα βραβευτούν σήμερα εδώ, γιατί η σημερινή γιορτή ανήκει στους κορυφαίους της χρονιάς, όχι σε εμάς τους δημοσιογράφους.

Αυτό το βραβείο δεν ανήκει φυσικά ούτε στην ΑΕΚ, ούτε στον Ολυμπιακό, ούτε στον Νίκο, ούτε σε έμενα αλλά σε αυτές τις δυο κοπέλες που αποτελούν με τον αγώνα τους έμπνευση ζωής.

Όσοι αυτή τη ζωή έχουμε περάσει βιώματα τέτοια μπορούμε να το καταλάβουμε.

Κλείσιμο
Οφείλω ένα ευχαριστώ στον Νίκο Γαβαλά γιατί η πρωτοβουλία ήταν δική του . Οι αρχές και τα ιδανικά της ομάδας που έχω την τιμή να εκπροσωπώ μου επέβαλλαν να συνεργαστώ για αυτό που είδατε.

Όσοι κάνουμε αυτή τη δουλειά Ζούμε καθημερινά σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον που σε φθείρει αλλά θα πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε πολλές ανάλογες υποχρεώσεις.

Σήμερα βραβευόμαστε για το αυτονόητο.

Πρέπει να προστατεύουμε το ποδόσφαιρο, να καταλάβουμε ότι είμαστε εδώ για να το υπηρετούμε και να μην πιστέψουμε ποτέ ότι είμαστε πάνω από το ποδόσφαιρο και από τις ομάδες και να θυμόμαστε ότι παραμένουμε δημοσιογράφοι με την κανονική έννοια του όρου».

Ο Νίκος Γαβαλάς, τόνισε: «Καλησπέρα και από εμένα. Είναι πολύ μεγάλη τιμή μας. Να ευχαριστήσω τον Ανδρέα Δημάτο για το ενδιαφέρον του. Χωρίς εκείνον δεν θα είχε υλοποιηθεί. Όταν κοίταζα την Μυρτώ μετά το παιχνίδι ήταν χαρούμενη και ήταν συγκινησιακή η ατμόσφαιρα. Η Τόνια και η Μυρτώ είδαν μαζί το ντέρμπι και αυτό είναι ένα μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε στην κοινωνία. Πρέπει να δείχνουμε και να αναδεικνύουμε όλα όσα μας ενώνουν».

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης