Το καυστικό σχόλιο της Γουάντα Νάρα για την απουσία Ικάρντι από το Ίντερ-Γιουβέντους

Το καυστικό σχόλιο της Γουάντα Νάρα για την απουσία Ικάρντι από το Ίντερ-Γιουβέντους

Μπορεί το όνομα του Μάουρο Ικάρντι να ήταν συνυφασμένο με το ντέρμπι Ίντερ-Γιουβέντους, ωστόσο η απουσία του μετά από αρκετά χρόνια σχολιάστηκε ιδιαιτέρως  από τη σύζυγό του Γουάντα Νάρα

nara
Ο Αργεντινός φορ Μάουρο Ικάρντι έγραψε αναμφίβολα την δική του ιστορία με την φανέλα της ομάδας του Μιλάνο, μετρώντας 8  γκολ σε 11 κόντρες του με την Γιουβέντους. Ωστόσο εδώ και λίγο καιρό έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Παρί Σεν Ζερμέν,  με το πρώτο ματς της Ίντερ με την Γιουβέντους μετά τη φυγή του να βρίσκει τους νερατζούρι να γνωρίζουν την ήττα με σκορ 2-1.

Όπως αναμενόταν η Γουάντα Νάρα, πανελίστρια στην εκπομπή "Tiki Taka" στην ιταλική τηλεόραση, ρωτήθηκε για την απουσία του Ικάρντι από την Ίντερ με αφορμή τη σύγκρουση με τους Τορινέζους, και δεν έχασε την ευκαιρία να στηρίξει το σύζυγό της.

Συγκεριμένα δήλωσε: «Φυσικά και παρακολουθήσαμε το Ίντερ-Γιουβέντους. Στο πρώτο ημίχρονο φαινόταν πως η Ίντερ χρειαζόταν να κάνει περισσότερα. Στον Ικάρντι δεν έλειψε το ματς, στους ανθρώπους της Ίντερ έλειψε ο Ικάρντι. Σας έχει λείψει τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Champions League. Ο Μάουρο έχει πετύχει 8 γκολ σε 11 ματς με τη φανέλα της Ίντερ κόντρα στην Γιουβέντους».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης