Κατερίνα Στεφανίδη για την 3η θέση στη Ντόχα: Είμαι χαρούμενη που επιστρέφω με ένα ακόμη μετάλλιο

Κατερίνα Στεφανίδη για την 3η θέση στη Ντόχα: Είμαι χαρούμενη που επιστρέφω με ένα ακόμη μετάλλιο

Η Ελληνίδα ολυμπιονίκης επισήμανε ότι το άλμα στα 4,85μ. ήταν φετινό ρεκόρ για την ίδια

stefanidi-ne1
Τη χαρά της για ένα ακόμη μετάλλιο - το χάλκινο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στη Ντόχα - μοιράστηκε η Κατερίνα Στεφανίδη με τους φίλους της στα social media.

Σε ανάρτησή της λίγη ώρα μετά τον αγώνα της Κυριακής που την έφερε στην τρίτη θέση η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης έγραψε χαρακτηριστικά:

«Και φετινό ρεκόρ 4.85μ στον καλύτερο αγώνα επι κοντώ που έχει γίνει ποτέ! Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμη μια φορά θα βρεθώ στο βάθρο και θα επιστρέψω με ένα ακόμα μετάλλιο».



Στον αγώνα της Κυριακής την πρώτη θέση έλαβε η Ρωσίδα Σιντόροβα που συμμετείχε ως ανεξάρτητη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αφού στην τελευταία της προσπάθεια πέρασε τα 4,95 μ. ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Αμερικανίδα Μόρις που περνώντας τα 4,90 μ. κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Κλείσιμο
Η Στεφανίδη θα παραμείνει στην Ντόχα, αφού έχει μπροστά της μία ακόμη αναμέτρηση, τις εκλογές στην επιτροπή αθλητών της IAAF, στην οποία είναι υποψήφια και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες εκλογής, αφού είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην κοινότητα του στίβου, παγκόσμιως και με πολλές επιτυχίες.

Η απονομή των μεταλλίων στις αθλήτριες του επί κοντώ θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης