Βίντεο: Πολύ ξύλο σε αγώνα μπέιζμπολ στις ΗΠΑ

Βίντεο: Πολύ ξύλο σε αγώνα μπέιζμπολ στις ΗΠΑ

Η αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων του Πίτσμπουργκ με το Σινσινάτι βρήκε νικήτρια την πρώτη για το πρωτάθλημα μπέιζμπολ στις ΗΠΑ, αλλά η δεύτερη κέρδισε στις... μπουνιές

Pittsburgh_Pirates
Οι αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων είναι πάντα... ιδιαίτεροι καθώς πρόκειται για ένα από τα ντέρμπι της κεντρικής περιφέρειας της λίγκας.

Μόνο που αυτή τη φορά τα όρια ξεπεράστηκαν και για ένα πεντάλεπτο το γήπεδο του μπέιζμπολ μετατράπηκε σε ρίνγκ με τους παίκτες των δύο ομάδων να εμπλέκονται σε έναν απίστευτο καβγά.

Όλα ξεκίνησαν όταν λίγο πριν το τέλος ο πίτσερ των Σινσινάτι Ρεντς, Αμίρ Γκάρετ, έγινε αλλαγή, αλλά αντί να κατευθυνθεί προς τον πάγκο της ομάδας του κινήθηκε προς τον πάγκο των αντιπάλων κι άρχισε να μοιράζει γροθιές!

Cincinnati reds vs Pittsburgh Pirates FULL FIGHT -


Σε δευτερόλεπτα το σύνολο των παικτών βρέθηκε μπροστά από τον πάγκο των Πίτσμπουργκ Πάιρατς, χωρίς να μπορεί να διακρίνει κανείς ποιος προσπαθούσε να συμμετάσχει στη μάχη και ποιος προσπαθούσε να χωρίσει τους... πυγμάχους.

Τελικά μετά από πέντε λεπτά επανήλθε η ηρεμία με πέντε παίκτες των Ρεντς να αποβάλλονται και την πέτρα του σκανδάλου Αμίρ Γκάρετ να δηλώνει με απόλυτη ψυχραιμία: «Αυτό που έγινε δεν ήταν καλό για το άθλημα και η βία δεν έχει θέση στο μπέιζμπολ. Κάποιες φορές όμως φέρεσαι σκληρά κι αφήνεις τα συναισθήματα του να εκδηλωθούν».


Η επίθεση κι από μια άλλη οπτική γωνία

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης