Μαλντίνι και Μπόμπαν επέστρεψαν στη Μίλαν!

Μαλντίνι και Μπόμπαν επέστρεψαν στη Μίλαν!

Η Μίλαν ανακοίνωσε επίσημα την επαναφορά των Ζβόνιμιρ Μπόμπαν και Πάολο Μαλντίνι στο κλαμπ, με τους δυο θρύλους του συλλόγου ν' αναλαμβάνουν πόστα στην ομάδα!

Maldini-Bo
Η Μίλαν παρά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος παραπαίει αγωνιστικά μη καταφέρνοντας και φέτος να βγει στο Champions League με αποτέλεσμα οι Κινέζοι χρηματοδότες να στραφούν στο ένδοξο παρελθόν του συλλόγου για να ξεκινήσουν την προσπάθεια ανασυγκρότησης.

Ο Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, μέλος του Hall of Fame της Μίλαν, έπειτα από τη δεκαετία κατά την οποία τίμησε ως ποδοσφαιριστής τη ροσονέρο φανέλα (1991-2001), πανηγυρίζοντας εννέα τίτλους και όντας ένας εκ των μεγαλύτερων ηγετών εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, είναι από το μεσημέρι της Παρασκευής ο νέος επικεφαλής του τμήματος ποδοσφαίρου, ο συνδετικός κρίκος δηλαδή ανάμεσα στ' αποδυτήρια και στη διοίκηση.

Μάλιστα, από τον Μάιο του 2016 βρισκόταν στη FIFA ως αναπληρωτής γενικός γραμματέας και έχοντας υπ' ευθύνη του αρκετά ζητήματα, έπαιξε το ρόλο του και στην εφαρμογή του VAR!



Από την πλευρά του, ο Πάολο Μαλντίνι που κι αυτός δεν χρειάζεται συστάσεις και έμεινε στην ιστορία ως ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς που πέρασαν ποτέ από το άθλημα, είναι πλέον ο νέος τεχνικός διευθυντής του κλαμπ. Πριν από αυτή τη θέση και πέρα από τα 25 χρόνια ποδοσφαιρική καριέρας στη Μίλαν, ο Μαλντίνι είχε θητεύσει και ως αθλητικός διευθυντής στο κομμάτι της στρατηγικής και ανάπτυξης.

Κλείσιμο


Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης