Το κινηματογραφικό ντεμπούτο του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Αλέξις Σάντσεζ

Το κινηματογραφικό ντεμπούτο του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Αλέξις Σάντσεζ

Μπορεί (και) η φετινή του χρονιά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ήταν εφιαλτική, αλλά ο Αλέξις Σάντσεζ ελπίζει να τα πάει καλύτερα ως... ηθοποιός

Amigo
Ο 30χρονος επιθετικός πρωταγωνιστεί στην ταινία «Mi Amigo Alexis (ο φίλος μου ο Αλέξις), η οποία έκανε πρεμιέρα σήμερα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Χιλής.

«Όλοι στη Χιλή τον αγαπούν και θεωρείται ένας μεγάλος ήρωας», δήλωσε στο BBC ο παραγωγός της ταινίας Ρόκιο Χαντούε, αποκαλύπτοντας ότι το κόνσεπτ ήταν ιδέα του ποδοσφαιριστή και τα γυρίσματα έγιναν πέρσι.

Η ταινία, την οποία έχει σκηνοθετήσει ο βραβευμένος Αλεχάντρο Φερνάντεζ Αλμέντρας, δεν στηρίζεται σε κάποια αληθινά γεγονότα, αλλά αφηγείται την ιστορία του 12χρονου Τίτο ο οποίος τυχαία συναντά το είδωλο του που δεν είναι άλλος από τον Αλέξις Σάντσεζ.

«Η απρόσμενη φιλία μεταξύ του παιδιού και του διάσημου ποδοσφαιριστή δίνει σπουδαία μαθήματα και στους δύο. Ο Τίτο ανακαλύπτει το δικό του μονοπάτι στη ζωή, ο Αλέξις ενθυμούμενος τις δικές του παιδικές ιστορίες θυμάται τους λόγους για τους οποίους αγαπά το ποδόσφαιρο», αναφέρεται στο τρέιλερ της ταινίας με τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ να ελπίζουν ότι ίσως έτσι ο Σάντσεζ θυμηθεί ότι είναι και (ένας καλοπληρωμένος) επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Trailer Mi Amigo Alexis


Ο Χιλιανός είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των κόκκινων διαβόλων και φέτος έχασε τους περισσότερους αγώνες λόγω τραυματισμών, πετυχαίνοντας μόλις ένα γκολ κι έχοντας παίξει 45 ματς σε 1.5 χρόνο.

Στην πατρίδα του πάντως παραμένει το «παιδί-θαύμα» με τον Λουτσιάνο Γκονζάλες, τον κινηματογραφικό Τίτο να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του γι' αυτή την συνεργασία (για τον ρόλο είχαν δηλώσει χιλιάδες παιδιά από τη Χιλή).

«Αυτή η ταινία ήταν το πιο όμορφο πράγμα που θα μπορούσε να μου συμβεί», είπε ο πιτσιρικάς με τον σκηνοθέτη Αλεχάντρο Φερνάντεζ να συμπληρώνει: «Όλοι θα εκπλαγούν με την ηθοποιό Σάντσεζ, ο οποίος πήγε πολύ πιο,,, μακριά απ' αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο».

Κλείσιμο
Όσον αφορά τον πρωταγωνιστή; Έχοντας την εμπειρία από διάφορα διαφημιστικά σποτάκια (τον καιρό που πετύχαινε και κανένα γκολ), αφού αρχικά ξεκαθάρισε ότι «είναι εντελώς διαφορετικό από το να παίζεις ποδόσφαιρο. Στο γήπεδο δεν... ανησυχείς για τις κάμερες», συμπλήρωσε (κάνοντας τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ να μελαγχολούν: «Σ' ότι κάνω είμαι τελειομανής. Στο φινάλε ήμουν ήρεμος και χαρούμενος γιατί μου βγήκε φυσιολογικά».

"Mi amigo Alexis": el otro lado de la película
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης