Ολυμπιακό: Προτάθηκαν Γιόβελιτς και Τζιμπολοτζί

Ολυμπιακό: Προτάθηκαν Γιόβελιτς και Τζιμπολοτζί

Ο Σέρβος φορ και ο Σενεγαλέζος στόπερ έπεσαν στο τραπέζι του Ολυμπιακού

olim
Δύο αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις έχουν πέσει στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή».

Η πρώτη αφορά στον Ντέγιαν Γιόβελιτς, τον 19χρονο Σέρβο φορ που άρχισε φέτος να… ξεπετάγεται στον Ερυθρό Αστέρα. Ο διεθνής με τις Ελπίδες της χώρας μετρά φέτος 7 γκολ και 1 ασίστ σε 16 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ μέτρησε και δύο εμφανίσεις στο Champions League. Ήδη φημολογείται πως τον παρακολουθούν ομάδες από την Bundesliga, ενώ ο ίδιος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2023 και τα σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Ερυθρός Αστέρας δεν το συζητά για πώληση με λιγότερα από 5 εκατ. ευρώ.

Η δεύτερη ενδιαφέρουσα πρόταση αφορά στον Παπί Τζιμπολοτζί. Ο 30χρονος Σενεγαλέζος, που έχει περάσει από Τσέλσι, Βέρντερ, Ναντ και Σάντερλαντ, είχε μείνει ελεύθερος το Σεπτέμβριο από την τελευταία (που τον είχε αγοράσει με 9 εκατ. ευρώ) και τον Γενάρη υπέγραψε στη Γκινγκάμπ. Έκτοτε ο πανύψηλος (1,93μ.) αριστεροπόδαρος άσος έχει παίξει σε τέσσερα ματς, δύο ως βασικός, σκοράροντας μάλιστα και σε ένα ματς Κυπέλλου. Το καλοκαίρι ο 14 φορές διεθνής άσος μένει ελεύθερος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης