Πιτίνο: «Ο Παναθηναϊκός βελτιώνεται...»

Πιτίνο: «Ο Παναθηναϊκός βελτιώνεται...»

Ο Ρικ Πιτίνο μιλώντας για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Χίμκι (22/2, 21:00) στο κλειστό του ΟΑΚΑ, έκανε ειδική αναφορά στον Νικ Καλάθη, ενώ υπογράμμισε ότι η ομάδα του ολοένα και βελτιώνεται κάνοντας βήματα προς τα εμπρός

Pitino
Ο τεχνικός των «πρασίνων» δεν θέλησε να αναφερθεί ούτε στα όσα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, αλλά ούτε και στο γεγονός ότι κατέκτησε το... πρώτο τρόπαιο της καριέρας του εκτός Ελλάδας:

«Το καλό είναι ότι η ομάδα βελτιώνεται. Παίξαμε καλά στο ημίχρονο κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ κάναμε ένα καλό ματς και για 30 λεπτά στον τελικό. Όμως πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα και στην άλλη ομάδα που έβαλε μεγάλα σουτ στο τέλος και επέστρεψε στο ματς» δήλωσε ο Πιτίνο και στάθηκε στην αναμέτρηση με την Χίμκι.

«Είναι από τις πιο δύσκολες ομάδες που μπορείς να παίξεις άμυνα και αυτό διότι σουτάρουν και οι πέντε παίκτες από την περιφέρεια. Δεν έχουν το κλασσικό post up παιχνίδι ενώ θα τρέξουν στο γήπεδο είτε για να τελειώσουν με layup, είτε με σουτ. Θα πρέπει οι ψηλοί μας να αλλάζουν συνέχεια και να μαρκάρουν πιο κοντούς παίκτες. Εμείς από την άλλη πρέπει να τους πληγώσουμε στην άλλη άκρη του παρκέ. Να τους αναγκάσουμε να παίξουν άμυνα και να φορτωθούν με φάουλ».

Όσο για τον Νικ Καλάθη; «Ναι, είναι έτοιμος να παίξει. Ο Νικ εκτός από εξαιρετικός μπασκετμπολίστας είναι και σκληροτράχηλος. Τον ξεκουράζουμε όποτε μπορούμε. Αν ήταν στο ΝΒΑ και βρισκόμασταν στην regular season, λογικά θα έμενε εκτός. Όμως ο Νικ είναι σκληροτράχηλος και παίζει παρά τους πόνους του».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης