Ενθουσιασμένος που ανήκει στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Οθέλο Χάντερ, κατά την άφιξή του στην Αθήνα για τα ιατρικά τεστ και τη πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους της ομάδας.
Στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (24/07) ο Οθέλο Χάντερ. Ο Αμερικανός σέντερ που αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Σιένα, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, ενώ στη συνέχεια θα περάσει από ιατρικά τεστ και θα γνωρίσει από κοντά τους ανθρώπους της ομάδας.
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco