Στα λάθη που κόστισαν και την χαμένη ευκαιρία της Εθνικής να ξαναμπεί στο παιχνίδι με το δοκάρι του Γκέκα στάθηκε ο Ορέστης Καρνέζης μετά την ήττα από την Κολομβία
«Ολιγωρήσαμε, δεχτήκαμε εύκολα γκολ και σε τέτοιο επίπεδο και το πιο μικρό λάθος κοστίζει. Είχαμε ευκαιρίες για γκολ, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε (να σκοράρουμε).
Παρά το 3-0 που είναι βαρύ αποτέλεσμα δεν νομίζω ότι η εικόνα μας ήταν για τρία γκολ. Σε μια κρίσιμη στιγμή είχαμε το δοκάρι, έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Είναι επιτυχία ότι βρισκόμαστε εδώ, αλλά πρέπει να τα δώσουμε όλα στην συνέχεια», ολοκλήρωσε ο διεθνής τερματοφύλακας εν όψει και της αναμέτρησης που έπεται με την Ιαπωνία.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.