Δίχως απρόοπτα και με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής για την πρεμιέρα του Μουντιάλ με την Κολομβία
Δίχως απρόοπτα και με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής για την πρεμιέρα του Μουντιάλ με την Κολομβία.
Την Τετάρτη η προπόνηση της «γαλανόλευκης» διεξήχθη σε πραγματικό… καλοκαίρι, εν αντιθέσει με τις προηγούμενες ημέρες όπου η βροχή είχε κάνει έντονα την εμφάνισή της. Ο Φερνάντο Σάντος για ακόμη μια μέρα είδε τους πάντες να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα και να μην έχει κανένα «πονοκέφαλο».
Το κυρίως ενθαρρυντικό μήνυμα έρχεται από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που δείχνει πως έχει αφήσει πίσω του για τα καλά το πρόβλημα τραυματισμού. Εφόσον συνεχίσει σε αυτό το τέμπο, τότε θα δώσει το «παρών» με τους Κολομβιανούς.
Ήδη, πάντως, ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως σιγά-σιγά καταλήγει σε κάποια πρόσωπα που σκέφτεται να παρατάξει ενόψει του αγώνα με τους Λατινοαμερικάνους...
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή