Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Σαντίνο Αντίνο. Πλέον έχουν πέσει οι υπογραφές στη συμφωνία του Τριφυλλιού με τη Γοδόι Κρουζ και πλέον απομένει μόνο η άφιξη του ποδοσφαιριστή στην Αθήνα, ώστε να περάσει ιατρικά και να ενταχθεί στην ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ.
Ο Αργεντινός εξτρέμ αναμένεται να πατήσει Ελλάδα το μεσημέρι της Κυριακής (18/1), λίγο μετά τις 15:00 και εν συνεχεία θα ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος που θα τον κάνει την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία των Πράσινων.
Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλη οικονομική υπέρβαση για να αποκτήσει τον ταχύτατο winger, καθώς το deal με τους Αργεντίνους έκλεισε στα 8 εκατομμύρια ευρώ για το 75% των δικαιωμάτων του. Η ιστορία έφτασε στο χείλος του... ναυαγίου εξαιτίας των αλλαγών στους όρους των συμφωνιών αλλά η επαφή της Παρασκευής ήταν καθοριστική.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.