Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Σαντίνο Αντίνο. Πλέον έχουν πέσει οι υπογραφές στη συμφωνία του Τριφυλλιού με τη Γοδόι Κρουζ και πλέον απομένει μόνο η άφιξη του ποδοσφαιριστή στην Αθήνα, ώστε να περάσει ιατρικά και να ενταχθεί στην ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ.
Ο Αργεντινός εξτρέμ αναμένεται να πατήσει Ελλάδα το μεσημέρι της Κυριακής (18/1), λίγο μετά τις 15:00 και εν συνεχεία θα ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος που θα τον κάνει την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία των Πράσινων.
Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλη οικονομική υπέρβαση για να αποκτήσει τον ταχύτατο winger, καθώς το deal με τους Αργεντίνους έκλεισε στα 8 εκατομμύρια ευρώ για το 75% των δικαιωμάτων του. Η ιστορία έφτασε στο χείλος του... ναυαγίου εξαιτίας των αλλαγών στους όρους των συμφωνιών αλλά η επαφή της Παρασκευής ήταν καθοριστική.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV