Το βράδυ της Τρίτης 28 Απριλίου, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η Μαρία Σάκκαρη βρέθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μονακό για το πρώτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ της Euroleague.
Ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη και η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έδωσαν το «παρών» στις εξέδρες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, απολαμβάνοντας την ατμόσφαιρα ενός ακόμη μεγάλου ευρωπαϊκού αγώνα των ερυθρόλευκων.
Η ιστοσελίδα Red Info εντόπισε το ζευγάρι στο ΣΕΦ λίγο πριν καθίσει στις θέσεις του, καταγράφοντας την άφιξή τους στο γήπεδο. Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η Μαρία Σάκκαρη αναμένεται να παντρευτούν μέσα στο 2027.
Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μονακό με 91-70 στο ΣΕΦ, κάνοντας το 1-0 στη σειρά των πλέι οφ της Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους στο δεύτερο παιχνίδι, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 30 Απριλίου 2026 στις 21:00.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας