Back to back ατομική διάκριση για τον
Τζέριαν Γκραντ καθώς αναδείχθηκε όπως και πέρσι ο κορυφαίος αμυντικός του πρωταθλήματος μπάσκετ.
Ο Αμερικανός πρώτευσε σε όλες τις ψηφοφορίες των
Stoiximan GBL Awards στη συγκεκριμένη κατηγορία.
Στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των ομάδων, ο Γκραντ συγκέντρωσε το 58,33% (14 ψήφοι). Δεύτερος ήταν ο συμπαίκτης του στον Παναθηναϊκό AKTOR Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (5 ψήφοι, 20,83%).
Στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε., ο 32χρονος γκαρντ συγκέντρωσε το 66,67% των προτιμήσεων (32 ψήφοι). Δεύτερος ήταν ο Τόμας Γουόκαπ του Ολυμπιακού με 6,25% (3 ψήφοι).
Στην ψηφοφορία του φίλαθλου κοινού ο Γκραντ πήρε το 19,62% των ψήφων (436). Δεύτερος ήταν και σε αυτή την ψηφοφορία ο Γουόκαπ με 15,75% (350 ψήφοι).
Ο Αμερικάνος γκαρντ του
Παναθηναϊκού AKTOR, στις δηλώσεις του για αυτή τη διάκριση, αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι για τον ίδιο ενώ έδωσε το σύνθημα για την επόμενη χρονιά.
«Είναι πάντα τιμή να αναγνωρίζονται το όνομά σου και τα ταλέντα σου για κάτι. Νιώθω μεγάλη υπερηφάνεια για την αμυντική μου παρουσία και αυτό σημαίνει πολλά για μένα.
Ο στόχος μου για την επερχόμενη σεζόν είναι να γίνω πρωταθλητής ξανά. Στους φιλάθλους, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συνεχή σας υποστήριξη. Μου λείπετε και ανυπομονώ να επιστρέψω στο ΟΑΚΑ».
Ειδήσεις σήμερα:
Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα για το μηχανογραφικό: Τα 10 SOS για τη συμπλήρωσή του - Τα επαγγέλματα του μέλλοντος και η ανεργία ανά κλάδο
Στον Πειραιά αναβίωσαν εκατοντάδες Σιίτες το έθιμο της Ασούρα - Δείτε βίντεο
Εξιχνιάστηκε διάρρηξη σε σπίτι στη Νέα Ερυθραία με λεία €200.000 - Συνελήφθησαν στην Αστυπάλαια οι τρεις δράστες