Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την ισοπαλία με το Κονγκό: «Δεν είναι η αρχή που θέλαμε, τίποτα δεν έχει τελειώσει»
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπαιξε στο 6ο Μουντιάλ της καριέρας του αλλά η Πορτογαλία έμεινε στο 1-1 με το Κονγκό
Με γκέλα (1-1) κόντρα στο Κονγκό που επέστρεψε μετά από 52 χρόνια σε Μουντιάλ ξεκίνησε η Πορτογαλία τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά των ΗΠΑ.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπαιξε σε 6ο Μουντιάλ αλλά ήταν κακός και δεν μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα του στην πρεμιέρα του 11ου ομίλου.
Ο Πορτογάλος έμεινε χωρίς γκολ σε μεγάλη διοργάνωση (Euro, World Cup) για 10ο σερί παιχνίδι και προβλημάτισε με την απόδοσή του.
Μετά τον αγώνα σχολίασε την πρεμιέρα στα social media: «Δεν είναι η αρχή που θέλαμε, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Ψηλά το κεφάλι και συγκέντρωση στο επόμενο παιχνίδι».
Η Πορτογαλία θα παίξει στις 23/6 με το Ουζμπεκιστάν και στις 28/6 με την Κολομβία.
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.