Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη βρέθηκε πίσω με 2-0 στους τελικούς του γαλλικού πρωταθλήματος μπάσκετ αλλά κέρδισε δις την Παρί στο Μόντε Κάρλο και οδήγησε την σειρά σε 5ο ματς!
Η Μονακό που έπαιξε χωρίς τον τιμωρημένο Μάικ Τζέιμς αλλά και τον παραγκωνισμένο Γιώργο Παπαγιάννη επικράτησε 80-74 στο 4ο ματς και την Τρίτη (21:30) στο Παρίσι θα διεκδικήσει τον τίτλο.
Πρωταγωνιστές για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ήταν ο Έλι Οκόμπο με 19 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Ματιέ Στραζέλ πρόσθεσε 20 πόντους με 4/7 τρίποντα.
Από την άλλη ο Σορτς που τη νέα σεζόν θα παίζει στον Παναθηναϊκό είχε 13 πόντους με 3/11 σουτ.
Το My Health F1rst της Eurolife FFH δίνει τη δυνατότητα επιλογής για τη νοσηλεία, με ευελιξία, ξεκάθαρη λειτουργία και κάλυψη που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε περίπτωσης.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.