Ολυμπιακός: Μόνο ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Φαλκάο πέντε γκολ σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ολυμπιακός: Μόνο ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Φαλκάο πέντε γκολ σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ιστορία έγραψε ο Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού το βράδυ της Πέμπτης - Έγινε μόλις ο τρίτος ποδοσφαιριστής μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Ρανταμέλ Φαλκάο που σκοράρει πέντε γκολ σε μια ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης

el-kaabi-rekor
Στην ιστορία του Ολυμπιακού θα μείνει για πάντα ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο Μαροκινός killer ήταν ο μεγάλος ήρωας του Ολυμπιακού στα διπλά παιχνίδια με την Άστον Βίλα και οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στην ιστορική πρόκριση στον τελικό του Conference League.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d15fkf4dc8bt)


Ο 30χρονος φορ έφτασε τα 10 γκολ στο Conference League και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των σκόρερ της διοργάνωσης. Παράλληλα κατάφερε να σημειώσει και ένα ιστορικό επίτευγμα προσθέτοντας το όνομά του δίπλα σε αυτά των Κριστιάνο Ρονάλντο και Ρανταμέλ Φαλκάο.

Κλείσιμο
Με τα πέντε του γκολ απέναντι στην Άστον Βίλα στα δύο παιχνίδια των ημιτελικών του Conference League ο Ελ Κααμπί έγινε μόλις ο  τρίτος ποδοσφαιριστής μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο που σημειώνει τον συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων στη φάση των «4» μιας διοργάνωσης της UEFA.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0zh25pri05t)


Ο Πορτογάλος «θρύλος» είχε πετύχει πέντε γκολ σε μια ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, τη σεζόν 2016/17, όταν είχε «ματώσει» τα δίχτυα της Μπάγερν στα ημιτελικά του Champions League, πετυχαίνοντας συνολικά πέντε γκολ στα δύο παιχνίδια με τους Βαυαρούς. Είχε σκοράρει δύο γκολ στο Μόναχο, ενώ είχε πετύχει χατ τρικ στη ρεβάνς της Μαδρίτης, έχοντας πετύχει τα δύο από τα τρία του τέρματα στην παράταση.

Ο Κολομβιανός στράικερ από την άλλη, είχε σημειώσει επίσης πέντε γκολ στα ημιτελικά του Europa League το 2011, όταν αγωνιζόμενος με την Πόρτο, είχε βοηθήσει την ομάδα του να αποκλείσει την ισπανική Βιγιαρεάλ και να περάσει στον τελικό. 

Ο Ελ Κααμπί από χθες είναι μόλις ο τρίτος ever που πετυχαίνει πέντε γκολ σε μια ημιτελική φάση σε διοργάνωση της UEFA. Εντυπωσιακό είναι επίσης το γεγονός πως ο Ελ Κααμπί το κατάφερε μέσα σε δύο 90λεπτα, σε αντίθεση με τον Ρονάλντο που είχε χρειαστεί και τα 30 εξτρά λεπτά της παράτασης στη ρεβάνς του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Ο Φαλκάο από την πλευρά του, είχε σημειώσει τέσσερα τέρματα σε μια αναμέτρηση (5-1 υπέρ της Πόρτο) και άλλο ένα στη ρεβάνς της Ισπανίας (νίκη 3-2 της Βιγιαρεάλ).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης