Ο Ουνάι Έμερι στον πάγκο της Άστον Βίλα έως το 2027

Ο Ουνάι Έμερι στον πάγκο της Άστον Βίλα έως το 2027

Ο Βάσκος τεχνικός που έχει μεταμορφώσει τη Βίλα συμφώνησε για την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του

Emeri__2_
Τις τελευταίες εβδομάδες το όνομα του είχε ακουστεί για όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή.

Λογικό κι αναμενόμενο καθώς μέσα σε 1.5 χρόνο ο Ουνάι Έμερι έχει μετατρέψει την Άστον Βίλα σε ομάδα της πρώτης τετράδας με τον Βάσκο τεχνικό να παραμένει στο Μπέρμιγχαμ μέχρι το καλοκαίρι του 2027.



Κλείσιμο
O 52χρονος τεχνικός ανέλαβε τους Villans το καλοκαίρι του 2022, τους οδήγησε στην Ευρώπη έπειτα από 13 χρόνια και φέτος «παλεύουν» για την τετράδα της Premier League και την έξοδο στο Champions League, ενώ είναι στα ημιτελικά του Conference League όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό. Συνολικά έχει ρεκόρ 44-14-19, ενώ την τρέχουσα σεζόν ο απολογιασμός του είναι 29 νίκες, 10 ισοπαλίες και 11 ήττες.



«Απολαμβάνουμε τον δρόμο μας μαζί με τους οπαδούς της Βίλα, τους ιδιοκτήτες του συλλόγου, τη διοίκηση και αυτή τη μεγάλη ομάδα παικτών για την οποία είμαστε περήφανοι.

Εγώ και η διοίκηση του κλαμπ μοιραζόμαστε το όραμα των ιδιοκτητών. Eίναι πολύ υποστηρικτικοί και με σεβασμό, έχουμε ένα καλό περιβάλλον και τη σωστή δομή για να αναπτύξουμε αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο.

Πρέπει να διατηρήσουμε το εργατικό πνεύμα, τις έξυπνες αποφάσεις και τον συντονισμό με την ιδιοκτησία που βρήκαμε αυτό το διάστημα. Θα εργαστούμε για να γινόμαστε όλο και καλύτεροι και θα το απαιτήσουμε ο ένας από τον άλλον», ανέφερε ο Έμερι.



Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης για τον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας: Η ΝΔ αγωνίζεται ώστε η Ελλάδα να γίνει Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα


Η σφαγή στα Βορίζια και οι άλλες 30 βεντέτες που συγκλόνισαν την Ελλάδα


Μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης σε κλοιό αφρικανικής σκόνης η χώρα - Πώς επηρεάζει το αναπνευστικό και την καρδιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης