Basketball Champions League, Προμηθέας - Μάλαγα 83-90: Πάλεψε αλλά αποκλείστηκε - Βίντεο

Basketball Champions League, Προμηθέας - Μάλαγα 83-90: Πάλεψε αλλά αποκλείστηκε - Βίντεο

Ο Προμηθέας έχασε από τους Ισπανούς και στην Πάτρα και έμεινε εκτός Final Four στο Basketball Champions League - Φοβερός Χέιλ με 31 πόντους

promitheas_malaga
Ο Προμηθέας έκανε ό,τι μπορούσε απέναντι σε ένα από τα φαβορί του BCL. Αλλά ακόμα και οι 31 πόντοι του Χάντερ Χέιλ δεν ήταν αρκετοί να υποτάξουν τη Μάλαγα, που με το 83-90 της Πάτρας παίρνει την πρόκριση στο Final Four του Basketball Champions League.

Οι Ισπανοί ήταν ανώτεροι στη σειρά και κατάφεραν, αφού αντέδρασαν μετά το 15ο λεπτό, να ελέγξουν πλήρως την αναμέτρηση και να φτάσουν στη νίκη που τους στέλνει στο Βελιγράδι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0ft7li1sq5d)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0frc6p273b5)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0ft7li1sq5d)


Προμηθέας - Μάλαγα: Ο αγώνας
Η Μάλαγα μπήκε πιο δυνατά στο παρκέ στο πρώτο τετράλεπτο, παίρνοντας ένα προβάδισμα με 4-9 (4'). Αλλά όλα αυτά μέχρι να... πάρει φωτιά ο Χέιλ. Ο γκαρντ του Προμηθέα ξεκίνησε να σκοράρει με κάθε τρόπο, βάζοντας δύο άμεσα και ένα έμμεσο τρίποντο, με τους Πατρινούς να φτάνουν στο 20-13 (7'). Ό,τι έχτιζε όμως επί 9 λεπτά, το γκρέμισε σε λίγα δευτερόλεπτα, με τον Καλινόσκι να βάζει τετράποντο και τον Ντίαθ να εκμεταλλεύεται ένα κλέψιμο για να μειώνει σε 26-23 (10').

Κλείσιμο
Και με την... πληγή του ριμπάουντ να μην κλείνει για τους γηπεδούχους, αλλά και τον Κράβις να τελειώνει φάσεις κοντά στη ρακέτα, η Μάλαγα προσπέρασε, βρίσκοντας δύο συνεχόμενα μακρινά σουτ. Ο Κράβις διαμόρφωσε το 32-35 (15') και παρότι η επιστροφή του Ετσενίκε ισορρόπησε ξανά την αναμέτρηση, ο Πέρι έγραψε το 43-46 στο ημίχρονο.

Το μοτίβο ήταν ίδιο και στο δεύτερο μέρος. Ο Ετσενίκε έγινε στόχος στην επίθεση του Προμηθέα για να τελειώσει φάσεις από χαμηλά και ο Άντονι Κάουαν άρχισε να βρίσκει ρυθμό. Ένα ακόμα τρίποντο του Χέιλ έβαλε τον Προμηθέα μπροστά στο σκορ με 54-53 (25'), την ώρα που ο Παπαθεοδώρου έπαιζε και με τους δύο σκόρερ του, αλλά και τον νεοφερμένο Χάμιλτον στο παρκέ. Αλλά σε εκείνο το σημείο ο Προμηθέας δεν κατάφερε να σταματήσει τους Ισπανούς, που βρήκαν καλάθια στο τρανζίσιον, μεγάλα σουτ από τον Καλινόσκι και προηγήθηκαν με 54-65 στο 30'.

Η ομάδα του Παπαθεοδώρου είχε να ανέβει... βουνό και απ' τη στιγμή που η Μάλαγα πήρε τέτοιο προβάδισμα, είχε τον τρόπο να το διαχειριστεί. Κάουαν και Μπαζίνας έχασαν ευκαιρίες από το τρίποντο, όπως και ο Χέιλ με 1/3 βολές λίγο αργότερα. Το κάρφωμα του Κράβις υπέγραψε το 59-72 (34') και ο Καλινόσκι έδωσε στην επόμενη φάση με τρίποντο τη χαριστική βολή. Ένα τετράποντο του Χέιλ έδωσε λίγη ακόμα ελπίδα (67-78), η διαφορά έπεσε στα μονοψήφια και ο Προμηθέας έπαιξε την τελευταία ζαριά. Ο Χέιλ ξαναβρήκε το χέρι του και έφτασε τα 6 τρίποντα (78-84, 39') αλλά ένα λάθος λίγο αργότερα έβαλε... ταφόπλακα στο όνειρο, για να οδηγήσει στο τελικό 83-90 της Μάλαγα.

Τα δεκάλεπτα: 26-23, 43-46, 54-65, 83-90

Μάλαγα - Προμηθέας 2-0
Game 1: Μάλαγα - Προμηθέας 67-54
Game 2: Προμηθέας - Μάλαγα 83-90

Πηγή: www.gazzetta.gr 



Ειδήσεις σήμερα:

Πόρτο Ράφτη: Η στιγμή του τροχαίου που σκοτώθηκε ο 27χρονος Νίκος

«Hurt eyes»: Πολλοί Αμερικανοί έψαχναν στο Google τι να κάνουν μετά την έκλειψη Ηλίου

Μανώλης Γεωργιάδης: Πέθανε πάνω στη σκηνή ο ηθοποιός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης