Ο Μόντο Ντουπλάντις δεν κατάφερε να κερδίσει για πρώτη φορά εδώ και σχεδόν τρία χρόνια και 40 διοργανώσεις, καθώς τερμάτισε δεύτερος στον αγώνα άλματος επί κοντώ στο Diamond League της Στοκχόλμης.
Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ο Σουηδός υπερπρωταθλητής ζήτησε συγγνώμη από το κοινό. «Δυσκολεύομαι λίγο να βρω τα λόγια αυτή τη στιγμή. Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους ήρθαν εδώ», είπε ο Μόντο.
Το κοινό παρηγόρησε τον Ντουπλάντις με ένα δυνατό χειροκρότημα, πριν εκείνος συνεχίσει, με μια επική ατάκα:
«Αυτός είναι ο πιο σημαντικός αγώνας για μένα και δεν θέλω να χάσω. Ταυτόχρονα, παντρεύομαι σύντομα και αυτό είναι το μόνο που με νοιάζει. Δεν μπορώ να θυμώσω.
Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όσους ήρθατε εδώ, αλλά δεν ξέρω, παντρεύομαι και ελπίζω όλοι να περάσετε ένα καλό βράδυ και Σαββατοκύριακο».
Ο Μόντο με την αγαπημένη του Ντεζιρέ θα παντρευτούν στις 13 Ιουνίου σε μια μαγευτική τελετή που θα γίνει στις Κάνες.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.