Ο έμπειρος προπονητής δεν συνεχίζει στον ΠΑΣ Γιάννινα που είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Stoiximan Super League 1 και θα δώσει μάχη για την παραμονή
Ο Έλληνας τεχνικός αποχαιρέτησε τους παίκτες, αφού προηγουμένως τους μίλησε και ανέλαβε την ευθύνη, ενώ ταυτόχρονα τους είπε ότι πιστεύει στις δυνατότητες του συλλόγου.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxq0m55mm7h5)
Στον πάγκο του «Άγιαξ της Ηπείρου» βρέθηκε για 2,5 χρόνια, αρχικά ως βοηθός του Ηρακλή Μεταξά και το επόμενο ενάμιση έτος ως πρώτος.
Στο διάστημα της παρουσίας του οδήγησε το σύλλογο σε 49 παιχνίδια με απολογισμό 8 νίκες, 18 ισοπαλίες, 23 ήττες, 42 βαθμούς και τέρματα 48-78.
Απομένει η ανακοίνωση της ΠΑΕ. O Στάικος είχε προαναγγείλει το τέλος του μετά από την ήττα από την Κηφισιά.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.