Ρόι Κιν: Δέχθηκε επίθεση από οπαδό της Άρσεναλ και η Αστυνομία αναζητά τον δράστη

Ρόι Κιν: Δέχθηκε επίθεση από οπαδό της Άρσεναλ και η Αστυνομία αναζητά τον δράστη

Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν σχολιαστής του Sky Sports δέχθηκε επίθεση στα επίσημα του Emirates με τον συμπαρουσιαστή του Μίκα Ρίτσαρντς να παρεμβαίνει άμεσα και πλέον η υπόθεση πέρασε στα χέρια της Αστυνομίας

Keane_Richardas
Με το ρολόι να σημαδεύει το 85ο λεπτό της αναμέτρησης Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ρόι Κιν κι ο Μίκα Ρίτσαρντς, σχολιαστές των αγώνων της Premier League για λογαριασμό του Sky Sports, άφησαν τη σουίτα που παρακολουθούσαν τον αγώνα και κινήθηκαν προς το ασανσέρ για να βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο όπου θα συμμετείχαν στο post game της αναμέτρησης.

Εκείνη τη στιγμή ο Γκαρνάτσο πέτυχε το 1-2 για τους «κόκκινους διαβόλους» με το δίδυμο των παρουσιαστών να πηγαίνει στο μπαρ των VIP για να δει τη φάση, ωστόσο επιστρέφοντας προς το ασανσέρ ο Ρόι Κιν δέχθηκε επίθεση από οπαδό της Άρσεναλ.

Ο άλλοτε εμβληματικός άσος της Γιουνάιτεντ δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητός (γενικά) στις υπόλοιπες ομάδες, αλλά οι επικές του κόντρες με τον Πατρίκ Βιεϊρά έχουν γράψει ιστορία.

Keane_Vieira
Κλείσιμο




Κι ο VIP οπαδός των κανονιέρηδων βλέποντας τον «εχθρό» στα επίσημα του γηπέδου αποφάσισε να του δείξει τα αισθήματα του επιχειρώντας να του ρίξει κουτουλιά (!!!) στο πρόσωπο, αλλά ο Κιν μπόρεσε να τον αποφύγει αν και τον χτύπησε στο σαγόνι και στο στήθος.


Ωστόσο ακολούθησε η άμεση παρέμβαση του Μίκα Ρίτσαρντς ο οποίος απώθησε τον οπαδό και σύμφωνα με κάποιους αυτόπτες μάρτυρες τον έσπρωξε στον τοίχο και τον χτύπησε.

Οι δύο σχολιαστές μετά το τέλος του αγώνα συμμετείχαν κανονικά στην εκπομπή, ωστόσο η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα όπως και η Άρσεναλ με τον εντοπισμό του δράστη να θεωρείται πως είναι θέμα ωρών και προφανέστατα θα κάνει πολύ καιρό για να δει ξανά την αγαπημένη του ομάδα...



Ειδήσεις σήμερα:

Εγγραφές πρωτοετών: Λήγει την Παρασκευή η προθεσμία για τις αιτήσεις των επιτυχόντων στις Πανελλαδικές

Από το ουράνιο τόξο και όχι την σημαία της ΛΟΑΤΚΙ+ τα χρώματα στο σχολείο στην Κόρινθο, λέει ο αρχιτέκτονας


Φωτιά στη Σταμάτα: Καλύτερη η εικόνα - Προσαγωγή υπόπτου για εμπρησμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης