Μουντιάλ γυναικών: Απάντησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μετά το φιλί με παίκτρια στην απονομή - «Δεν είμαστε εδώ για χαζομάρες»

Μουντιάλ γυναικών: Απάντησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μετά το φιλί με παίκτρια στην απονομή - «Δεν είμαστε εδώ για χαζομάρες»

«Ήταν μια στιγμή μεταξύ δύο φίλων», ανέφερε Λουίς Ρουμπιάλες - Η σχέση της Ερμόσο με την κάτοχο Χρυσής Μπάλας, Αλέξια Πουτέγιας

spain
Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών της Ισπανίας είναι εδώ και λίγες ώρες η νέα παγκόσμια πρωταθλήτρια!  Η ομάδα της Ιβηρικής κέρδισε με 1-0 την πρωταθλήτρια Ευρώπης Αγγλία στον τελικό που διεξήχθη στην Αυστραλία και έτσι μετά τους άνδρες (2010) και οι γυναίκες ανέβηκαν στην κορυφή του κόσμου.

Οι παίκτριες της Εθνικής Ισπανίας πανηγύρισαν σαν... τρελές τον τίτλο αλλά ο πρόεδρος της ομοσπονδίας το παράκανε. Ο Λουίς Ρουμπιάλες ξέφυγε πάνω στο βάθρο στην ώρα της απονομής. Όταν είδε την Τζένι Ερμόσο, μια από τις σπουδαιότερες παίκτριες της ομάδας, την αγκάλιασε και την φίλησε στο στόμα! Η παίκτρια ξαφνιάστηκε και δήλωσε: «Ε... ναι, δεν μου άρεσε». Δίπλα στον πρόεδρο της ομοσπονδίας ήταν η βασίλισσα της Ισπανίας Λετίσια αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να φιλήσει στο στόμα την παίκτρια και να προκαλέσει σάλο στην Ισπανία. 
 


Λίγες ώρες αργότερα έδωσε την απάντησή του στον σάλο που προέκυψε: «Ας μην δίνουμε σημασία στους ανόητους και τους ηλίθιους, πραγματικά. Είναι η κορύφωση μίας στιγμής δύο φίλων που γιορτάζουν κάτι, δεν είμαστε εδώ για χαζομάρες. Ας το αγνοήσουμε κι ας απολαύσουμε τα καλά πράγματα και μην μου λέτε καν πράγματα για χαμένους που δεν μπορούν να δω το θετικό. Ήταν κάτι που έγινε χωρίς κακό υπόβαθρο. Αν υπάρχουν ανόητοι ας συνεχίσουν τις βλακείες τους.

Υπάρχουν περισσότεροι ηλίθιοι από παράθυρα. Ας προσέξουμε αυτούς που δεν είναι ανόητοι. Δεν έγινε με κακία, αν θέλει ο κόσμος ας χάσει τον χρόνο σ' αυτό» ήταν η απάντηση του Ρουμπιάλες στις επικρίσεις.

Η σχέση με την Πουτέγιας 

Η Ερμόσο είναι πολύ γνωστή παίκτρια στην Ισπανία. Γεννήθηκε το 1990 και έχει παίξει μεταξύ άλλων στην Μπαρτσελόνα, στην Παρί Σεν Ζερμέν και στην Ατλέτικο Μαδρίτης. 

pride_2
gay_2


Η παίκτρια που φίλησε ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας είναι επίσης γνωστή για την μακροχρόνια σχέση της με την Αλεξία Πουτέγιας, η οποία κέρδισε την «Χρυσή Μπάλα» το 2021. 


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης