Σάλος στην Ισπανία: Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου φίλησε στο στόμα παίκτρια κατά τη διάρκεια της απονομής - Βίντεο

Σάλος στην Ισπανία: Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου φίλησε στο στόμα παίκτρια κατά τη διάρκεια της απονομής - Βίντεο

Ο Λουίς Ρουμπιάλες φίλησε στο στόμα την Τζένι Ερμόσο με την ίδια να δηλώνει: «Ναι, δεν μου άρεσε» - Η παίκτρια είχε σχέση με την κάτοχο της «Χρυσής Μπάλας» Αλεξία Πουτέγιας

spain
Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών της Ισπανίας είναι εδώ και λίγες ώρες η νέα παγκόσμια πρωταθλήτρια! 

Η ομάδα της Ιβηρικής κέρδισε με 1-0 την πρωταθλήτρια Ευρώπης Αγγλία στον τελικό που διεξήχθη στην Αυστραλία και έτσι μετά τους άνδρες (2010) και οι γυναίκες ανέβηκαν στην κορυφή του κόσμου. 



Κλείσιμο
Οι παίκτριες της Εθνικής Ισπανίας πανηγύρισαν σαν... τρελές τον τίτλο αλλά ο πρόεδρος της ομοσπονδίας το παράκανε. Ο Λουίς Ρουμπιάλες  ξέφυγε πάνω στο βάθρο στην ώρα της απονομής. 



Όταν είδε την Τζένι Ερμόσο, μια από τις σπουδαιότερες παίκτριες της ομάδας, την αγκάλιασε και την φίλησε στο στόμα! Η παίκτρια ξαφνιάστηκε  και δήλωσε: "Ε... ναι, δεν μου άρεσε".

Δίπλα στον πρόεδρο της ομοσπονδίας ήταν η βασίλισσα της Ισπανίας Λετίσια αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να φιλήσει στο στόμα την παίκτρια και να προκαλέσει σάλο στην Ισπανία. 

Η σχέση με την Πουτέγιας 

Η Ερμόσο είναι πολύ γνωστή παίκτρια στην Ισπανία. Γεννήθηκε το 1990 και έχει παίξει μεταξύ άλλων στην Μπαρτσελόνα, στην Παρί Σεν Ζερμέν και στην Ατλέτικο Μαδρίτης. 

pride_2
gay_2


Η παίκτρια που φίλησε ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας είναι επίσης γνωστή για την μακροχρόνια σχέση της με την Αλεξία Πουτέγιας, η οποία κέρδισε την «Χρυσή Μπάλα» το 2021. 



Οι δύο παίκτριες είχαν επτά χρόνια σχέσης αλλά δεν είναι πλέον μαζί. Μάλιστα στα χρόνια της σχέσης τους είχαν συμμετάσχει στο Madrid Pride. 

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Σε τρία μέτωπα η μάχη με τις φλόγες - Νέο «112» για εκκένωση 5 οικισμών

Τουρκία: Ο Μπαχτσελί αντέγραψε τον Κεμάλ με στρατιωτικές μπότες και έγραψε: «Η Κύπρος είναι τουρκική»

Ρωσία: Συνετρίβη στη Σελήνη το διαστημόπλοιο «Luna-25»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης