Γκουαρδιόλα: «Αδύνατο να κάνουμε ξανά τρεμπλ»

Γκουαρδιόλα: «Αδύνατο να κάνουμε ξανά τρεμπλ»

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκινά τις υποχρεώσεις της στη φετινή σεζόν κόντρα στην Μπέρνλι για την πρεμιέρα της Premier League, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να προσπαθεί να... μετριάσει τον ενθουσιασμό και τη σιγουριά των οπαδών για... repeat της περσινής μαγικής σεζόν

Guardiola
Η Μάνστεστερ Σίτι έγραψε ιστορία την περσινή σεζόν καθώς κατάκτησε την Premier League (για 5η φορά τα τελευταία 6 χρόνια), το Κύπελλο Αγγλίας επικρατώντας στον τελικό της συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ, αλλά πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη της για πρώτη φορά και το Champions League...

Παρόλο που και φέτος  η Σίτι είναι αναμφίβολα το φαβορί σε κάθε διοργάνωση στην οποία θα συμμετάσχει, ο Πεπ Γκουαρδιόλα εμφανίστηκε πολύ συγκρατημένος για τις προοπτικές της ομάδας.

«Δεν θα είναι δυνατό να κάνουμε αυτό που κάναμε την περασμένη σεζόν, γίνεται μια φορά στη ζωή», είπε ο Καταλανός τεχνικός στους δημοσιογράφους πριν από το αυριανό ταξίδι στο «Turf Moor», όπου θα αντιμετωπίσει τη Μπέρνλι (που έχει στον πάγκο της τον πρώην αρχηγό της Σίτι, Βενσάν Κομπανί).

«Ανεβήκαμε στο ψηλότερο βουνό την περασμένη σεζόν, αλλά τις τελευταίες δύο μέρες κατεβήκαμε από αυτό και τώρα ξεκινάμε ξανά», πρόσθεσε ο Ισπανός, η ομάδα του οποίου ηττήθηκε στο «Community Shield» από την Άρσεναλ την Κυριακή (7/8).

Κλείσιμο
«Όλοι έχουν την ίδια πρόθεση και θα υπάρξουν πολλές δυσκολίες για να ανέβουμε το βουνό όσο πιο ψηλά γίνεται. Το ποδόσφαιρό μας, το επίπεδό μας, η νοοτροπία μας θα υπαγορεύσουν πώς θα είναι η σεζόν»¸πρόσθεσε.

Ο Πεπ φρόντισε επίσης να αποθεώσει τον παλιό του παίκτη καθώς είπε χαρακτηριστικά για τη Μπέρνλι και τον Κομπανί:
«Οι ομάδες που ανέβηκαν πρόσφατα έχουν την ενέργεια και το όνειρο να κάνουν μια καλή σεζόν. Ο Βίνι μας γνωρίζει πολύ καλά, έκανε απίστευτη δουλειά την περασμένη σεζόν. Έχει αλλάξει εντελώς τον τρόπο που έπαιζε η Μπέρνλι με τον Σον Ντάιτς και κατέκτησε την Championship. Έκανε απίστευτη δουλειά, θα είναι ένα δύσκολο, σκληρό παιχνίδι. Το πρώτο παιχνίδι για τους πρωταθλητές είναι πάντα δύσκολο. Χρειάζεσαι χρόνο για επαναφορά και πρέπει να επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν. Αυτό είναι θέμα χρόνου».


Ειδήσεις σήμερα:

«Κι εγώ σ' αγαπώ»: Διαρρήκτης στο Σαν Ντιέγκο έκανε... διάλειμμα για παίξει με τον σκύλο του σπιτιού που «ξάφριζε»

Αποζημίωση εκατομμυρίων για Αμερικανό κρατούμενο που ξερίζωσε τα μάτια του σε σχιζοφρενικό επεισόδιο στη φυλακή


Δραματικές στιγμές στη Νορβηγία από τις πλημμύρες - Τα νερά παρασύρουν τα πάντα στο πέρασμά τους (Βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης