Δίδυμο διακινούσε κοκαΐνη, ecstacy και κάνναβη στη Σπάρτη

Δίδυμο διακινούσε κοκαΐνη, ecstacy και κάνναβη στη Σπάρτη

Χειροπέδες σε έναν 35χρονο Έλληνα και έναν 31χρονο αλλοδαπό

Sparti-narkwtika
Είχαν ήδη αρχίσει να διαθέτουν προς πώληση στους πελάτες τους την ποικιλία ναρκωτικών που είχαν στην κατοχή τους ένας 35χρονος Έλληνας και ένας 31χρονος αλλοδαπός, όταν εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. οι οποίοι τους έκαναν έλεγχο στη Σπάρτη, το απόγευμα της Κυριακής.

Κατά την σωματική έρευνα στην οποία υποβλήθηκαν, βρέθηκαν στις τσέπες τους ποσότητα κοκαΐνης βάρους 217 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 56,39 γραμμαρίων και μικροποσότητα του ναρκωτικού Ecstacy κι έτσι συνελήφθησαν, ενώ κατασχέθηκαν 995 ευρώ που προέρχονταν από προηγούμενες πωλήσεις και δυο κινητά τηλέφωνα. Σε βάρος των δυο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.

Νεαρός Αλβανός διακινούσε κοκαΐνη

Χειροπέδες σε έναν 22χρονο από την Αλβανία πέρασαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου που παρακολουθούσαν τις κινήσεις του και τον ακινητοποίησαν για έλεγχο στην περιοχή Καλλιθέα της Χαλκιδικής. Στην κατοχή του νεαρού αλλοδαπού βρέθηκαν δύο συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 11,7 γραμμαρίων οι οποίες κατασχέθηκαν, όπως και 100 ευρώ από προηγούμενη αγοραπωλησία. Ο 22χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Με πολλές μαχαιριές δολοφονήθηκε ο 22χρονος οπαδός της ΑΕΚ στα επεισόδια από Κροάτες χούλιγκαν

Τραγωδία στην Εύβοια: Πέθανε ξαφνικά 17χρονη στο Μαντούδι

Βροχές σήμερα στα βορειοανατολικά, ισχυροί άνεμοι στα πελάγη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης