Τσάβι για την απόφαση Μέσι: «Τον περιμέναμε αλλά θα σεβαστώ την απόφασή του»

Τσάβι για την απόφαση Μέσι: «Τον περιμέναμε αλλά θα σεβαστώ την απόφασή του»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα και παλιός συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι μίλησε για τις κουβέντες που έκανε μαζί του προκειμένου ο Αργεντινός να επιστρέψει στη Βαρκελώνη 

27269008
Ο Τσάβι ήθελε σαν τρελός να έχει στην ομάδα του τη νέα χρονιά τον Λιονέλ Μέσι αλλά ο τελευταίος επέλεξε να συνεχίσει στην Ίντερ Μαϊάμι και στο MLS. 

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα και παλιός συμπαίκτης του Μέσι στην ομάδα μίλησε στο Twitch και την εκπομπή του Τζεράρ Ρομέρο για τις κουβέντες που έκαναν οι δύο τους προκειμένου να επιστρέψει στη Βαρκελώνη και προσπάθησε να εξηγήσει την αποφασή του. 



Κλείσιμο
«Παρατήρησα μια αλλαγή σε αυτόν τις τελευταίες ημέρες, τις τελευταίες εβδομάδες. Μπορεί να μην βλέπει τα πράγματα τόσο καθαρά και πρέπει να το σεβαστούμε αυτό. Συχνά δεν βάζουμε τον εαυτό μας στην κατάσταση του άλλου. Υστερούμε σε κατανόηση και το να είσαι Λίο δεν είναι απαραίτητα εύκολο.

Φανταστείτε ότι όλοι εστιάζουν σε εκείνον: πρέπει πάντα να έχει 10 σε όλα. Δεν μπορεί να αποτύχει. Και το είπε: "Δεν έχω περάσει καλά τα τελευταία δύο χρόνια και δεν θέλω τέτοιου είδους πίεση".

Μιλήσαμε πολύ. Το περιμέναμε όλοι με ανυπομονησία. Ήταν ο πρώτος, αλλά δεν πέτυχε. Συχνά θέλεις κάτι, αλλά οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες. Θέλει να μην έχει τόση πίεση, θέλει μια πιο ήσυχη ζωή.

Είναι προσωπική απόφαση και πρέπει να τη σεβαστώ. Ήμουν πεπεισμένος ότι θα πετυχαίναμε ωραία πράγματα με τον Μέσι εδώ. Πάνω από όλα, δεν θέλω να απογοητεύσω τους Καταλανούς.

Υπάρχουν συνομιλίες με τον Λίο που δεν θα αποκαλύψω, αλλά ήταν πολύ ενθουσιασμένος. Του εύχομαι τα καλύτερα, είναι φίλος, μιλήσαμε πολύ. Μέχρι πριν λίγες μέρες υπήρχε επικοινωνία. Δεν ήταν εύκολο», είπε μεταξύ άλλων ο Τσάβι. 

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Νεύρα από τον Βελόπουλο μετά από ερώτηση δημοσιογράφου για τα «χειρόγραφα του Ιησού»

«Δεν το ζω!» σχολίασε ο επιχειρηματίας στον οποίο απάντησε στο TikTok ο Μητσοτάκης

Με πάνω από 45 σφαίρες η διπλή εκτέλεση στον Κορυδαλλό - Έκαψαν το αμάξι τους στον Σκαραμαγκά οι δράστες

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης