Εκλογές 2023, Κυριάκος Βελόπουλος: Νεύρα μετά από ερώτηση δημοσιογράφου για τα «χειρόγραφα του Ιησού»

Εκλογές 2023, Κυριάκος Βελόπουλος: Νεύρα μετά από ερώτηση δημοσιογράφου για τα «χειρόγραφα του Ιησού»

Προσβλητικός και προκλητικός απέναντι στην Ανθή Βούλγαρη εμφανίστηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος σε συζήτηση ενόψει των εκλογών

velopolos
Τον εκνευρισμό του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, προκάλεσε η παρατήρηση της δημοσιογράφου Ανθής Βούλγαρη ότι «και εσείς πουλούσατε χειρόγραφα του Ιησού» όταν εκείνος υποστήριξε ότι «δεν έχω εργαλειοποιήσει ποτέ την πίστη μου».



Εμφανώς εκνευρισμένος στο άκουσμα της παρατήρησης αυτής, ο Κυριάκος Βελόπουλος αρχικά χαρακτήρισε «αγενή» και «συνήγορο του Μητσοτάκη» την δημοσιογράφο λέγοντας της «επειδή δεν ξέρετε πολλά πράγματα, ανατρέξτε στο λήμμα Μανιάκι και δείτε αν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ct7112mj8ga9)


Κλείσιμο
Ο Κυριάκος Βελόπουλος επέμεινε, δε, στον ισχυρισμό του ότι δεν έχει εργαλειοποιήσει ποτέ την πίστη του και την Ορθοδοξία με το επιχείρημα ότι «κι εγώ πηγαίνω στο Άγιο Όρος και σε εκκλησία αλλά δεν βγάζω φωτογραφίες».

«Γιατί είναι κακό να πάει κάποιος στην Ανάσταση και να βγάλει μια φωτογραφία;» ρωτήθηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος και επέμεινε «επειδή εργαλειοποιείς την πίστη σου. Και επειδή είμαι πιστός δεν το κάνω ποτέ».

Δείχνοντας εκ νέου την ενόχλησή του καθώς στη συζήτηση έγινε νέα αναφορά στα «χειρόγραφα του Ιησού» τα οποία παρουσίαζε στο παρελθόν στις εκπομπές του, ο Κυριάκος Βελόπουλος επέμεινε να μιλάει με προκλητικό τρόπο για την Ανθή Βούλγαρη λέγοντας «είστε αγενής, συνέβη σήμερα, όχι γενικά τυχαία».

«Γιατι είναι κακό να προσκυνήσει κάποιος μια εικόνα και δεν κακό να πουλά χειρόγραφα του Ιησού;» επέμεινε η Ανθή Βούλγαρη με τον Κυριάκο Βελόπουλο να απαντά «δεν είπα αυτό. Να τις ανεβάζεις στο Instagram είναι το ίδιο; Αν είναι έτσι να το κάνεις και στην τουαλέτα σου».

Ο ίδιος ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι «δεν πούλησα κανένα χειρόγραφο» ειρωνευόμενος την δημοσιογράφο με την ατάκα «δεν ξέρω τι σχολή βγάλατε» και προσθέτοντας «τι κάνατε το 2013 κυρία Βούλγαρη; Εγώ παρουσίαζα αυτό που είναι στη μονη Διονυσίου».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος διακήρυξε, τέλος, ότι «αυτό που έκανα θα συνεχίσω να το κάνω, να παρουσιάζω προϊόντα, γιατί είναι η δουλειά μου. Θα ρωτήσετε τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Ανδρουλάκη που βρήκαν τα εκατομμύρια τους;».


Ειδήσεις σήμερα:

Γνωστός ως «Ράμπο» ο ένας από τους δύο που εκτελέστηκαν στον Κορυδαλλό - Δείτε φωτογραφίες

Χριστίνα Σούζη: Το πρώτο μήνυμα της από το νοσοκομείο μετά το τροχαίο ατύχημα στην Κηφισίας

«Όσο θα σωπαίνουμε, αυτά θα συμβαίνουν» λέει ο 22χρονος καρατέκα που έσωσε την 17χρονη στη Φρεαττύδα

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης