Μέσι: «Δεν επιστρέφω στη Μπαρτσελόνα, θα συνεχίσω στην Ίντερ Μαϊάμι»

Μέσι: «Δεν επιστρέφω στη Μπαρτσελόνα, θα συνεχίσω στην Ίντερ Μαϊάμι»

Ο Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξη που έδωσε έβαλε τέλος στο σίριαλ για τη νέα του ομάδα με τον Αργεντινό να επιβεβαιώνει τις φήμες για τη μεταγραφή του στις ΗΠΑ και την Ίντερ Μαϊάμι

6480bec944b62
Το σίριαλ τελείωσε! Ο Λιονέλ Μέσι σε κοινή συνέντευξη που παραχώρησε στην Mundo Deportivo και τη Sport, επιβεβαίωσε πως δεν θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα και πως θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS και την Ίντερ Μαϊάμι. Ο αρχηγός της πρωταθλήτριας κόσμου, Αλμπισελέστε επιβεβαίωσε πως είχε τεράστια πρόταση από την Αλ Χιλάλ, όμως η απόφαση του δεν βασιζόταν στα χρήματα.

«Ήθελα πολύ να γυρίσω στην Μπαρτσελόνα. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που μπορούσα να επιστρέψω, αλλά αφού βίωσα αυτό που έζησα και την αποχώρηση που είχα, δεν ήθελα να ξαναβρεθώ στην ίδια κατάσταση: να περιμένω να δω τι θα συμβεί και να φύγω. Το μέλλον μου να είναι στα χέρια άλλου.

Άκουσα ότι έπρεπε να πουλήσουν παίκτες ή να μειώσουν τους μισθούς των παικτών και η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να το περάσω αυτό, ούτε να έχω κάποια ανάμιξη.

Mundo


Πήρα την απόφαση ότι θα πάω στο Μαϊάμι. Ακόμα δεν το έχω κλείσει εκατό τοις εκατό. Μου λείπουν κάποια πράγματα, αλλά αποφασίσαμε να συνεχίσουμε στο μονοπάτι. Από τη στιγμή που δεν προχώρησε το θέμα της Μπαρτσελόνα ήθελα να φύγω από την Ευρώπη, να φύγω από τα φώτα της δημοσιότητας και να σκεφτώ περισσότερο στην οικογένειά μου.

Κλείσιμο
Αν ήταν θέμα χρημάτων, θα είχα πάει στην Αραβία ή αλλού. Μου φάνηκαν πολλά λεφτά και η αλήθεια είναι ότι η απόφασή μου δεν ήταν όχι λόγω χρημάτων. Η αλήθεια είναι ότι τα οικονομικά δεν ήταν ποτέ πρόβλημα ή εμπόδιο για μένα.



Άκουσα όλα όσα ειπώθηκαν, όσα έβγαιναν στη δημοσιότητα, όσα είπε ο Τσάβι αλλά ήταν λίγο πολύ τα ίδια. Η La Liga είχε δώσει το ΟΚ, αλλά δεν είναι αλήθεια ότι η απόφαση είναι δική μου γιατί πολλά πράγματα λείπουν και είναι ένα μακρύ καλοκαίρι στο οποίο δεν θέλω να περάσω ξανά αυτά που έχω ήδη περάσει. Προτίμησα να πάρω την απόφαση νωρίτερα, να τελειώσω το θέμα και να είμαι ήρεμος. Να σκεφτώ τις διακοπές και το μέλλον μου, σχεδιάζοντας ήδη αυτό που ξέρω ότι θα είναι δυνατό.



Μου έγινε μια πρόταση, αλλά ποτέ μια επίσημη, γραπτή, υπογεγραμμένη πρόταση, επειδή δεν υπήρχε ακόμα τίποτα και δεν ξέραμε αν μπορούσε να γίνει ή όχι. Υπήρχε η πρόθεση, αλλά δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε τίποτα. Υπάρχουν σίγουρα άτομα που δεν με ήθελαν πίσω, όπως ακριβώς τότε δεν ήθελαν να μείνω όταν ήταν να φύγω. Υπάρχουν φυσικά και πολλοί που ήθελαν να επιστρέψω και το εξέφρασαν δημόσια. Αλλά σίγουρα υπάρχουν άτομα στη διοίκηση που δεν θέλουν να επιστρέψω, που πιστεύουν ότι η επιστροφή μου δεν θα ήταν καλή για το κλαμπ.», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λιονέλ Μέσι.



Το αινιγματικό ποστάρισμα της Ίντερ Μαϊάμι
Την ίδια σχεδόν ώρα που η συνέντευξη Μέσι έβλεπε το φως της δημοσιότητας η Ίντερ Μαϊάμι ανέβαζε στο λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο με αποκόμματα εφημερίδων ή τιτλους ιστοσελίδων που αφορούσαν την αποχώρηση του Μέσι από την Παρί και τους πιθανούς νέους προορισμούς του...





Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρό τροχαίο για την Χριστίνα Σούζη - Τούμπαρε το αυτοκίνητό της στο Μαρούσι

Μαρούσι: Οκτώ χρόνια φυλακή για τη 18χρονη που κατέσφαξε τη φίλη της - Θέλει να μπει στην Ιατρική

ΣΔΟΕ: Η στιγμή της σύλληψης ηγετικού μέλους της αλβανικής μαφίας ναρκωτικών στη Γλυφάδα - Βίντεο ντοκουμέντο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης