Ίντερ Μαϊάμι: Το «τρελό» συμβόλαιο που δίνει... γη και ύδωρ στον Μέσι

Ίντερ Μαϊάμι: Το «τρελό» συμβόλαιο που δίνει... γη και ύδωρ στον Μέσι

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, πέρα από... τρελά λεφτά, προσφέρει στον Μέσι και πολλά εμπορικά δικαιώματα, για να τον πείσει να μετακομίσει στις ΗΠΑ

messi_big_main_22
Από τη Σαουδική Αραβία (Αλ Χιλάλ), στην Ισπανία (Μπαρτσελόνα) κι από την Ευρώπη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (Ίντερ Μαΐάμι)!

Αυτή τη διαδρομή έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος το μόνο σίγουρο είναι ότι αποχωρεί από τη Γαλλία και την Παρί και πλέον απομένει να μάθουμε αν για τον επόμενο προορισμό του αποφασίσει το συναίσθημα (Μπαρτσελόνα) ή το χρήμα (Αλ Χιλάλ ή Ίντερ Μαϊάμι).

Οι Σαουδάραβες προσφέρουν λεφτά που κανείς άλλος δεν μπορεί να πλησιάσει (600 εκατ. για 2 χρόνια συν πολλά μπόνους), αλλά η Ίντερ έχει μπει πλέον γερά στο κόλπο μ ένα πραγματικά απίστευτο συμβόλαιο.

Απίστευτο όχι ως προς τις ετήσεις απολαβές του, καθώς αυτές θα είναι 40 εκατομμύρια, αλλά ως προς τις υπόλοιπες παροχές.

Σύμφωνα λοιπόν με τις νεότερες πληροφορίες η ομάδα του Μπέκαμ του δίνει ένα ποσοστό από τα τηλεοπτικά της δικαιώματα (τα οποία αναμένεται να εκτοξευθούν αν γίνει η μεταγραφή), μέρος από τις πωλήσεις της φανέλας του από την Adidas (που θα ξεπουλήσει), αλλά και κάτι ακόμη πολύ σημαντικό.

Οι άνθρωποι που τρέχουν το πρότζεκτ της ομάδας, δεσμεύονται ότι θα τον βοηθήσουν (στις επαφές και την τεχνογνωσία) εφόσον ο ίδιος το επιθυμήσει (κι όταν τελειώσει την καριέρα του) στην αγορά μιας ομάδας της αμερικανικής λίγκας (MLS) όπως ακριβώς έκαναν και με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Κι όσο κι αν τα εκατομμύρια των Αράβων είναι πραγματικά πάρα πολλά (δεδομένης και της αμοιβής του ως πρεσβευτή τουρισμού της χώρας) η προοπτική της οριστικής μετακόμισης του στην Αμερικανική ήπειρο με αυτούς τους όρους (και τις προοπτικές) φαντάζει εξίσου ελκυστική.

Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρό τροχαίο για την Χριστίνα Σούζη - Τούμπαρε το αυτοκίνητό της στο Μαρούσι

Μαρούσι: Οκτώ χρόνια φυλακή για τη 18χρονη που κατέσφαξε τη φίλη της - Θέλει να μπει στην Ιατρική

ΣΔΟΕ: Η στιγμή της σύλληψης ηγετικού μέλους της αλβανικής μαφίας ναρκωτικών στη Γλυφάδα - Βίντεο ντοκουμέντο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης