Βεζένκοβ: «Επτάψυχη η Ρεάλ, την βάλαμε στο παιχνίδι και χάσαμε το ευρωπαϊκό»

Βεζένκοβ: «Επτάψυχη η Ρεάλ, την βάλαμε στο παιχνίδι και χάσαμε το ευρωπαϊκό»

Με την απογοήτευση «ζωγραφισμένη» στο πρόσωπό του, ο Σάσα Βεζένκοβ μίλησε για την απώλεια του τροπαίου στον μεγάλο τελικό

Vezzenkov4
Αρχικά ο MVP της regular season, Σάσα Βεζένκοβ τόνισε: «Φτάσαμε δύο φορές στους επτά πόντους, δύο άμυνες, δύο επιθέσεις όπου είτε το ματς θα πάει στους 12-14 πόντους είτε θα κρινόταν στο σουτ. Αυτό είναι το μπάσκετ, δεν τα καταφέραμε, η Ρεάλ αποδεικνύεται επτάψυχη, την βάλαμε στο παιχνίδι, χάσαμε τον έλεγχο και χάσαμε το παιχνίδι.»

Για την τακτική προσέγγιση με τη «ζώνη» της Ρεάλ: «Έπαιξαν μια ζώνη, την οποία είχαμε διαβάσει στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο κάναμε κάποιες βιαστικές επιλογές. Πρέπει να ξαναδώ το παιχνίδι, δεν θυμάμαι τι έγινε στα τελευταία 4-5 λεπτά αλλά αν είχαμε κάνει 2-3 καλύτερες επιλογές ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Είναι και η κούραση αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είχαμε τον έλεγχο αλλά τον χάσαμε. Το ίδιο ισχύει και για τη Ρεάλ. Και η Ρεάλ είχε απουσίες και μεγαλύτερα κορμιά από εμένα που παίζουν πάνω από 30 λεπτά. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες και δεν έπρεπε να πάει το ματς στην τελευταία κατοχή».

Όσο για το τι θα γράψει η ιστορία; «Ότι η Ρεάλ είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης. Και εμείς δεν καταφέραμε να πάρουμε το ευρωπαϊκό».

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Αποτελέσματα εκλογών - Ιστορική διαφορά υπέρ της ΝΔ δείχνουν οι επίσημες εκτιμήσεις - Γαλάζιος ο χάρτης, κατέρρευσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Αποτελέσματα εκλογών 2023: LIVE μετάδοση μέσω διαδραστικού χάρτη

Εκλογές 2023 - Η ώρα των «μικρών»: ΚΚΕ, Βελόπουλος, Γιάνης και Ζωή συμπρωταγωνιστές των εκλογών

-------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης