Α1 Ανδρών πόλο, Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 9-11: Μια νίκη μακριά από την κούπα
Ο Ολυμπιακός κέρδισε και στο Λαιμό έφτασε στο 2-0 στους τελικούς κόντρα στη Βουλιαγμένη και θέλει άλλη μια νίκη στον Πειραιά για να στεφτεί πρωταθλητής
Μια «ανάσα» από την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος βρίσκεται η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.
Στον δεύτερο τελικό των πλέι οφ της Α1, οι νταμπλούχοι Ελλάδας, με πρώτο σκόρερ τον Φουντούλη, με τέσσερα γκολ (τρία ο Γενηδουνιάς), επικράτησαν με 11-9 του ΝΟ Βουλιαγμένηςστο κολυμβητήριο του Λαιμού και έκαναν το 2-0 στη σειρά!
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csh21z61ot5l)
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csh0vcoxk2jd)
Μετά τη νίκη (10-9) στο πρώτο ματς στο Παπαστράτειο, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα και από την έδρα του ΝΟΒ, «πήρε» και τον δεύτερο τελικό και έκανε το δεύτερο, από τα τρία βήματα, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2022-23. Την άλλη Τρίτη (16/5), οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν και πάλι τη Βουλιαγμένη, αυτή τη φορά στον Πειραιά, για τον τρίτο τελικό της Α1, με στόχο το 3-0 στη σειρά και την κατάκτηση του τίτλου.
Κλείσιμο
Στις εξέδρες του κολυμβητηρίου στο Λαιμό βρέθηκε και ο Λευτέρης Πανταζής αφού ο γαμπρός του Μάριος Καπότσης είναι αρχηγός του ΝΟΒ.
«Ήταν το αντίθετο με το προηγούμενο παιχνίδι. Στο προηγούμενο δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο και ένα πολύ μέτριο στο δεύτερο. Τώρα, έγινε το αντίθετο. Το σημαντικό είναι, ότι περάσαμε μπροστά στη λήξη του ημιχρόνου, η Βουλιαγμένη ήταν πολύ ανταγωνιστική. Μέσα στο κολυμβητήριο της είναι πάντα πιο ανταγωνιστική. Η εμπειρία μας στο τέλος μίλησε, η ποιότητα των παικτών που έχουμε. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι θα γίνει στον τρίτο τελικό, η Βουλιαγμένη θα προσπαθήσει να κερδίσει. Εμείς, θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, να τελειώσουμε τη σειρά και να επικεντρωθούμε στο Champions League» είπε ο Ντίνος Γενηδουνιάς.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.