ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Madrid Open: «Θύμα» έκπληξης ο Τσιτσιπάς, έμεινε εκτός ημιτελικών από τον Στρουφ - Δείτε βίντεο

Madrid Open: «Θύμα» έκπληξης ο Τσιτσιπάς, έμεινε εκτός ημιτελικών από τον Στρουφ - Δείτε βίντεο

Ο 33χρονος Γερμανός επικράτησε με 2-1 σετ του Έλληνα τενίστα και προκρίθηκε πανηγυρικά στους ημιτελικούς

Collage_Maker-05-May-2023-12-14-AM-5993
Μετά την Μαρία Σάκκαρη, εκτός από τη συνέχεια του Madrid Open, τέθηκε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Κι αν η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αποκλείστηκε από το νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, Αρίνα Σαμπαλένκα, ο 24χρονος έπεσε «θύμα» έκπληξης από τον lucky loser (προερχόμενος από τα προκριματικά), Γιαν Λέναρντ Στρουφ.

Ο 33χρονος Γερμανός κάνοντας τρομερό ματς (14 άσους) επικράτησε με 2-1 σετ (7-6 (5), 5-7, 6-3) του Έλληνα τενίστα και προκρίθηκε πανηγυρικά στους ημιτελικούς της διοργάνωσης, όπου θ΄ αντιμετωπίσει τον Κάρεν Κατσάνοφ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csdss90bf9o9)


Οι χαμένες ευκαιρίες στο 1ο σετ

Το 1ο σετ βρήκε τους παίκτες να κρατούν εύκολα ή δύσκολα το σερβίς του, με τον Τσιτσιπά να είναι αυτός που σπατάλησε τις ευκαιρίες.
Στο 4ο γκέιμ ο Τσιτσιπάς βρήκε τις δύο πρώτες ευκαιρίες για break, καθώς βρέθηκε στο 15-40, όμως ο Στρουφ είχε τις λύσεις. Με τους παίκτες να έχουν υψηλά ποσοστά στο σερβίς το σετ πήγε στο 5-4 για τον Τσιτσιπά.

Κλείσιμο
Στο επόμενο γκέιμ ο Τσιτσιπάς έφθασε σε αβαντάζ και σε set point, όμως ο Στρουφ ανταποκρίθηκε και σε αυτή την περίπτωση σωστά, με τάι μπρέικ. Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε 2-0 και 4-1 και 5-4, όμως ο Στρουφ με τρεις σερί πόντους έφθασε στην κατάκτηση του 1ου σετ με 7-6(5) σε 59 λεπτά.

Το δώρο από τον Στρουφ και 1-1

Το 2ο σετ κύλησε στους ίδιους ρυθμούς. Ο Τσιτσιπάς πέταξε την 4η ευκαιρία για break στο 1ο γκέιμ, μετά το 1-1 ακολούθησαν τρία διαδοχικά love games, για το 3-2 υπέρ του Στρουφ.

Με τον Γερμανό να παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση, με το σετ να οδηγείται στο 5-5. Εκεί ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 0-40, ο Στρουφ έσβησε τα δύο πρώτα break, όμως με διπλό λάθος «χάρισε» το break που προηγήθηκε με 6-5 και σερβίροντας με love game, πήρε το σετ με 7-5.

Όμως δεν υπήρχε ανάλογη συνέχεια. O Στρουφ συνεχίζοντας να σερβίρει σε υψηλά ποσοστά, είχε και την ουσία: Στη μοναδική του ευκαιρία για break, προηγήθηκε με 3-1 και 4-1 και από εκεί και πέρα διατήρησε τον έλεγχο και την ψυχραιμία του. Εσωσε ένα ακόμα break point στο 7ο game για το 5-2 και έκλεισε το σετ και τον αγώνα στο 6-3.




Ειδήσεις σήμερα:

«Αυτοί μας επιτέθηκαν πρώτοι με το κράνος» υποστήριξε ο τέταρτος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Άλκη

57 νεκροί και 61 διασωληνωμένοι από κορωνοϊό την τελευταία εβδομάδα - Εντοπίστηκε και η νέα παραλλαγή «Αρκτούρος»

Συνελήφθη ο 15χρονος που εκμεταλλεύτηκε την Τεχνητή Νοημοσύνη για να «γδύσει» δύο 12χρονες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης