Ο Νιγηριανός επιθετικός που έχει πετύχει 19 γκολ μόνο στη Serie A και οδηγεί την Νάπολι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος έγινε τούρτα σε ζαχαροπλαστείο της πόλης και οι παραγγελίες πέφτουν... βροχή.
Η σοκολατένια τούρτα έχει πάνω και την μάσκα που φορούσε ο Οσιμέν για ένα διάστημα που είχε τραυματιστεί στο κεφάλι και μπορεί να την βρει κάποιος στο «Fresco Forno» στη βόρεια πλευρά της Νάπολη.
Η τούρτα θυμίζει το πρόσωπο του Οσιμέν. Είναι σοκολάτα με κράμπλ που θυμίζει τα λευκασμένα μαλλιά του ποδοσφαιριστή. Η συνταγή είναι απλή: είναι μια γέμιση από παντεσπάνι κακάο με μους μαύρης σοκολάτας με αλατισμένη καραμέλα και κομματάκια σοκολάτας. Η μάσκα, από την άλλη, είναι φτιαγμένη από γκοφρέτα, ενώ τα χρυσά μαλλιά είναι εξ ολοκλήρου από λευκή σοκολάτα!
Κλείσιμο
Την τούρτα έφτιαξε ο 42χρονος Σαλβατόρε Μελόνε που έχει το ζαχαροπλαστείο μαζί με τον αδελφό του. Ο Μελόνε δήλωσε ότι δεν προλαβαίνει να πουλάει την συγκεκριμένη τούρτα και δεν μπορεί να φανταστεί τι θα γίνει όταν η Νάπολι κατακτήσει τον τίτλο.
Ο ζαχαροπλάστης συναντήθηκε μάλιστα και με τον παίκτη και του χάρισε μια τούρτα!
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς