Βίκτορ Οσιμέν Είναι ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο; Δείτε το απίστευτο γκολ που πέτυχε κόντρα στη Σασουόλο

Βίκτορ Οσιμέν Είναι ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο; Δείτε το απίστευτο γκολ που πέτυχε κόντρα στη Σασουόλο

Έφτασε πιο γρήγορα τα 100 γκολ στην καριέρα του από ό,τι Μέσι και Ρονάλντο - Οδηγεί την Νάπολι στον πρώτο τίτλο μετά την εποχή Μαραντόνα

osimen
Ένα απίστευτης δυσκολίας γκολ πέτυχε το βράδυ της Παρασκευής ο επιθετικός της Νάπολι από τη Νιγηρία, Βίκτορ Οσιμέν, ρίχνοντας «λάδι στη φωτιά» στη συζήτηση για το αν είναι ο κορυφαίας επιθετικός στον πλανήτη αυτή τη στιγμή.

Το γκολ που υποχρέωσε τους διαχειριστές του λογαριασμού της Serie A στο Twitter να του αφιερώσουν μια ειδική ανάρτηση λόγω του σημείου από το οποίο επετεύχθη, ήταν το δεύτερο στο 2-0 της Νάπολι κόντρα στη Σασουόλο.



Όπως σημειώνει το CNN ο Οσιμέν είναι αυτή τη στιγμή ο πιο φορμαρισμένος επιθετικός στα πέντε κορυφαία ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Το γκολ κόντρα στη Σασουόλο ήταν το 100ο στην καριέρα του επιθετικού από τη Νιγηρία ο οποίος έφτασε στον αριθμό αυτό γρηγορότερα από ό,τι ποδοσφαιριστές όπως ο Λιονέλ Μέσι ή ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αυτή τη στιγμή μόνο ο Έρλινγκ Χάαλαντ της Μάνστεστερ Σίτι είναι ο μοναδικός επιθετικός στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που έχει πετύχει περισσότερα γκολ από τον Οσιμέν (26 έναντι 19).

Victor Osimhen 2023 - The Complete Striker | Skills, Goals & Assists | HD


Κλείσιμο
Ο 24χρονος Οσιμέν αποτέλεσε μια από τις ακριβότερες μεταγραφές της Νάπολι όταν το 2020 υπέγραψε από τη Λιλ. Συνολικά έχει πετύχει 47 γκολ σε 85 παιχνίδια με την μπλε φανέλα.

Ο Νιγηριανός στράικερ μπορεί να σκοράρει και με τα δύο πόδια και είναι πολύ δυνατός στον αέρα έχοντας ως πρότυπο τον Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αποτελεί τον ηγέτη της προσπάθειας της Νάπολι να κατακτήσει τον τρίτο τίτλο στην ιστορία της - είναι 18 βαθμούς μπροστά στη βαθμολογία της Serie A - και τον πρώτο μετά την εποχή του μεγάλου Ντιέγκο Μαραντόνα.

Όσο για το μέλλον του, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα goal.com, για τον Οσιμέν έχουν ήδη έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μπάγερν Μονάχου και η Τσέλσι.

Ειδήσεις σήμερα:

«Πώς με βίασαν οι δύο ένοπλοι Ρομά στις τουαλέτες του μπαρ» - Η 28χρονη αφηγείται τον εφιάλτη που έζησε

Βίντεο: Βανδή και Μπισμπίκης φιλήθηκαν στην πίστα

Ισοπεδωμένο το κτήριο που έμενε ο Ατσού - Ήταν από τα πιο πολυτελή στην Αντιόχεια (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης