Μαντσίνι: «Θέλω να βάλω ξανά γκολ στον Ολυμπιακό»

Μαντσίνι: «Θέλω να βάλω ξανά γκολ στον Ολυμπιακό»

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι μίλησε για την απόφασή του να επιλέξει τον Παναθηναϊκό αντί του Ολυμπιακού και την μεγάλη του επιθυμία να σκοράρει στο ντέρμπι

5804689
Ο Ντάνιελ Μαντσίνι, τόνισε ότι θέλει να σκοράρει κόντρα στον Ολυμπιακό με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όπως είχε κάνει με τον Άρη στον πρώτο γύρο.

Ο Αργεντινός εξτρέμ μιλώντας στη κάμερα της CosmoteTV τόνισε: 

«Ο Ολυμπιακός πολύ μεγάλος σύλλογος. Έχει παίκτες που θα κάνουν το καθήκον τους. Προσπαθούν κι αυτοί να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό το τελευταίο διάστημα. Η ομάδα τους είναι ανεβασμένη, αλλά εγώ κοιτάζω τη δική μας. Πρέπει να κάνουμε ότι κάναμε την περασμένη αγωνιστική. Έχω αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με τον Άρη θέλω να πετύχω γκολ να βοηθήσω την ομάδα μου.

Όντως ήθελε ο Ολυμπιακός να με αποκτήσει, αλλά στη ζωή τα πράγματα έρχονται διαφορετικά κατά καιρούς. Έκρινα πως ο Παναθηναϊκός ήταν σπουδαία επιλογή για να συνεχίσω την καριέρα μου. Θα ωφελούμε εμένα προσωπιικά και την οικογένεια μου και πραγματικά είμαι πεπεισμένος ότι πήρα τη σωστή απόφαση και δεν το μετανιώνω».

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 37 ετών στον 53χρονο που κακοποιούσε σεξουαλικά τα ανήλικα ανίψια του - «Ήταν ένα τέρας»

Ξεκίνησε η έξοδος για το τριήμερο - Καθυστερήσεις σε Αττική Οδό και Κηφισό

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το παρασκήνιο της επίσκεψής του στη Λάρισα - To Πάρκο Καινοτομίας, τα σουβλάκια και οι... Guns N’ Roses
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης